Οι αξιωματούχοι του Chonburi επιθεωρούν την αυξανόμενη κοινότητα αστέγων στην Πατάγια μετά από προηγούμενες αναφορές

Πατάγια-


Αξιωματούχοι από το Γραφείο Κοινωνικής Ανάπτυξης και Ανθρώπινης Ασφάλειας στο Τσονμπούρι επιθεώρησαν την κατάσταση σχετικά με έναν αυξανόμενο αριθμό αστέγων στην Πατάγια χθες, αφού δημοσιεύματα ειδήσεων, όπως τα δικά μας, έγιναν viral τις τελευταίες δύο ημέρες.

Οι κάτοικοι της περιοχής που επικοινώνησαν με το The Pattaya News προέτρεψαν τους αξιωματούχους της πόλης Pattaya να λύσουν το αυξανόμενο πρόβλημα των αστέγων στην Pattaya, καθώς ο αριθμός των ορατών αστέγων αυξήθηκε δραματικά τις τελευταίες εβδομάδες στην κεντρική Pattaya, κυρίως λόγω της κρίσης COVID19.

Διαβάστε περισσότερα για την προηγούμενη ιστορία ΕΔΩ.


https://thepattayanews.com/2020/04/13/homeless-problem-growing-quickly-in-pattaya-due-to-covid19-local-residents-ask-city-officials-to-take-action/

Η κα Mayuree Damnernphon από το Γραφείο Κοινωνικής Ανάπτυξης και Ανθρώπινης Ασφάλειας Chonburi και αρκετοί άλλοι υπάλληλοι που συνεργάζονται μαζί της πήγαν να επιθεωρήσουν από πρώτο χέρι την κατάσταση των αστέγων στην Πατάγια χθες το απόγευμα.

Η κ. Mayuree δήλωσε στον Τύπο ότι οι περισσότεροι από τους άστεγους που βρέθηκαν και ερωτήθηκαν από αυτήν δεν έχουν καταγωγή από το Chonburi. Μερικοί από αυτούς είπαν ότι είναι άνεργοι και δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν για ένα ενοίκιο δωματίου. Κάποια από αυτά δεν έχουν δελτία ταυτότητας ή κατάλληλη τεκμηρίωση.

Ο Κυβερνήτης του Τσονμπούρι θα ενημερωθεί για το πρόβλημα των αστέγων για να βρει λύση, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας προσωρινής επιβίβασης και δωρεάν τεστ για τον Covid-19. Θα έρθουν επίσης σε επαφή με πολλά τοπικά καταφύγια αστέγων για βοήθεια.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/