Το πρόβλημα των αστέγων αυξάνεται γρήγορα στην Πατάγια λόγω του Covid19, οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν από τους αξιωματούχους της πόλης να αναλάβουν δράση

Πατάγια-


Οι κάτοικοι της περιοχής που επικοινώνησαν με το The Pattaya News προέτρεψαν τους αξιωματούχους της πόλης Pattaya να λύσουν το αυξανόμενο πρόβλημα των αστέγων στην Pattaya, καθώς ο αριθμός των ορατών αστέγων αυξήθηκε δραματικά τις τελευταίες εβδομάδες στην κεντρική Pattaya, κυρίως λόγω της κρίσης COVID19.

Ένα κολάζ βίντεο του ζητήματος μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://youtu.be/qSb2ZiLsNxQ

Οι ντόπιοι κοντά στο Soi 13 έχουν εκφράσει ανησυχίες ότι, παρόλο που υπήρχαν πάντα λίγοι άστεγοι στην περιοχή, οι αριθμοί αυξάνονταν σταθερά στην περιοχή, καθώς εκτιμάται ότι το 90% των επιχειρήσεων έκλεισαν στην Πατάγια λόγω του Covid19.

Οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι είπαν στο The Pattaya News ότι μετά το επίσημο κλείσιμο της παραλίας της Πατάγια και των πάρκων, οι άστεγοι φέρεται να εκδιώχθηκαν από την παραλία και έξω από τα πάρκα όπου κοιμόντουσαν οι περισσότεροι. Τώρα, κοιμούνται μπροστά σε κλειστά καταστήματα και επιχειρήσεις, από τις οποίες είναι πιο εμφανείς. Επιπλέον, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής και μια περιοδεία από δημοσιογράφους του Pattaya News, ο αριθμός των αστέγων έχει αυξηθεί δραματικά.

Οι ντόπιοι κάτοικοι κοντά στο Soi 13 είπαν στο The Pattaya News ότι οι αρχές επιβολής του νόμου και οι αξιωματούχοι της πόλης πρέπει να κάνουν κάτι για τους άστεγους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι τους δίνουν προσωρινό δωμάτιο και επιβίβαση κατά τη διάρκεια της κρίσης. Έχουν άφθονη προμήθεια φαγητού, σημειώνει το The Pattaya News, λόγω του αριθμού των φιλανθρωπικών οργανώσεων που τρέφουν επί του παρόντος τους κατοίκους σε όλη την Πατάγια, αλλά αν δεν ληφθούν σύντομα μέτρα, οι αριθμοί θα συνεχίσουν να αυξάνονται.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/