Σοβαρά τραυματισμένος οδηγός μοτοσικλέτας μετά από σύγκρουση με φορτηγό «Baht Bus».

Οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με τον Songtaew.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Dragon Rescue 72.31

Τσονμπούρι –
Ένας άνδρας οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με φορτηγό ταξί (Song Taew) στο Mueang Chonburi νωρίς σήμερα το πρωί, 7 Αυγούστου 2019, σύμφωνα με την τοπική ομάδα Dragon Rescue.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για ένα ατύχημα τις πρώτες πρωινές ώρες στην οδό Sukprayoon σε μια διασταύρωση στη Νάπα.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν μια κατεστραμμένη μοτοσικλέτα κολλημένη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού ταξί (επίσης γνωστό ως λεωφορείο μπατ ή Song Taew τοπικά). Σε κοντινή απόσταση, οι πρώτοι ανταποκριτές βρήκαν τον οδηγό μοτοσικλέτας, τον 46χρονο Boonrod Puangsin, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά.

 

Μάρτυρες είπαν στους διασώστες ότι το φορτηγό ταξί είχε σταματήσει στη διασταύρωση του κόκκινου φαναριού. Το μηχανάκι ήρθε με ταχύτητα από πίσω και προσέκρουσε στο πίσω μέρος του σταματημένου φορτηγού.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Το Pattaya News ανέφερε και ήταν παρόν δύο ημέρες πριν σε έναν οδηγό ταξί μοτοσικλέτας που πέθανε όταν χτυπήθηκε από τουριστικό λεωφορείο στη Βόρεια Πατάγια. Κανένας οδηγός δεν είχε επιβάτες κατά τη διάρκεια αυτών των περιστατικών, σημειώνει το The Pattaya News.

Αυτό το άρθρο μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Οδηγός μοτοσικλέτας ταξί καταπλακώθηκε από τουριστικό λεωφορείο στην Πατάγια, οδηγός φεύγει από τη σκηνή

 

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΟμάδα διάσωσης Dragon
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/