Οδηγός μοτοσικλέτας ταξί καταπλακώθηκε από τουριστικό λεωφορείο στην Πατάγια, οδηγός φεύγει από τη σκηνή

Οδηγός μηχανής ταξί πέθανε καταπλακωμένος από λεωφορείο στην Πατάγια – ΒΙΝΤΕΟ Πατάγια –

Ένας οδηγός μοτοσικλέτας ταξί πέθανε στο σημείο αφού καταπλακώθηκε από τουριστικό λεωφορείο στη Βόρεια Πατάγια το μεσημέρι χθες, Κυριακή 4 Αυγούστου. Ο οδηγός του λεωφορείου δεν βρέθηκε στο σημείο και οι μάρτυρες δήλωσαν ότι τράπηκε σε φυγή λίγο μετά το ατύχημα.

Η αστυνομία της πόλης Pattaya ειδοποιήθηκε για ένα ατύχημα κοντά στο πολυκατάστημα Central Marina στην οδό Pattaya Sai 2. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και μέλη έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν ένα κατεστραμμένο μηχανάκι. Σε κοντινή απόσταση, βρήκαν το σώμα ενός άνδρα που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο 30χρονος τοπικός οδηγός ταξί μοτοσικλέτας Sompot Nuikaew.

Το σώμα του καταπλακώθηκε και τα λείψανά του μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο. Ένα τουριστικό λεωφορείο έμεινε αφύλακτο στη μέση του δρόμου καθώς ο οδηγός φαινόταν να τραπεί σε φυγή από τον τόπο του ατυχήματος.

Μάρτυρες δήλωσαν στο The Pattaya News ότι το λεωφορείο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός μοτοσικλέτας προσπαθούσε να προσπεράσει το λεωφορείο. Το μηχανάκι έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κατά τη διάρκεια της προσπάθειας και ο κ. Nuikaew έπεσε και καταπλακώθηκε από το λεωφορείο.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της και ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να εντοπίσει τον οδηγό του λεωφορείου που αγνοείται.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/