Ο τουρισμός της Πατάγια επιτέλους ανακάμπτει στο 80-90%, λέει ο Business Sector

Πατάγια -

Ο τουρισμός της Πατάγια βρίσκεται σε γρήγορη πορεία προς τα επίπεδα προ της πανδημίας λόγω της επιστροφής τουριστών από διάφορες χώρες, δήλωσε ο Damrongkiat Pinijkarn, γενικός γραμματέας της Pattaya Entertainment Association.

Ο Damrongkiat είπε ότι οι χώροι διασκέδασης στην Πατάγια έχουν αρχίσει να δέχονται φασαρία από Ινδούς, Χονγκ Κονγκ, Κινέζους, Νοτιοκορεάτες και Ευρωπαίους τουρίστες, αν και ο τουρισμός δεν έχει ακόμη ανακάμψει πλήρως.

Ο τουρισμός βρίσκεται πλέον στο 80-90% σε σχέση με τα προ πανδημίας επίπεδα. Ο Damrongkiat είπε ότι η Walking Street είναι το πιο δημοφιλές μέρος στην Πατάγια, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται περισσότερους εργάτες, καθώς πάνω από το 90% των χώρων έχουν ήδη ανοίξει ξανά.

Ο Damrongkiat προέτρεψε τις αρχές να διορθώσουν την υποδομή της πόλης και να σταματήσουν την καταπάτηση του καταστήματος στη Walking Street, η οποία μπορεί να εμποδίσει τη ροή της κυκλοφορίας και τα πυροσβεστικά οχήματα σε περίπτωση που ξεσπάσει φωτιά.

Προέτρεψε επίσης τις αρχές να διασφαλίσουν επαρκή διαθεσιμότητα ασθενοφόρων και ιατρικού προσωπικού σε ετοιμότητα για να ανταποκρίνονται γρήγορα σε περίπτωση ατυχημάτων ή τραυματισμών μεταξύ των τουριστών.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.