Οι αναβάτες της Pattaya Bolt και οι οδηγοί ταξί μοτοσυκλετίζονται σε επικαλυπτόμενη περιοχή, τρεις τραυματίες

Πατάγια -

Τρεις οδηγοί ταξί μοτοσικλετών τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση με μια μικρή ομάδα αναβατών του Bolt οπλισμένους με ρόπαλο του μπέιζμπολ. Οι τραυματίες ισχυρίστηκαν ότι δέχθηκαν επίθεση πρώτοι, αλλά ένα βίντεο κλιπ που τραβήχτηκε από ξένους φαίνεται να αποδεικνύει το αντίθετο.

Ο καβγάς μεταξύ μεγάλης ομάδας οδηγών μοτοσυκλετών ταξί Pattaya και περίπου τριών οδηγών Bolt σημειώθηκε στις 10:25 χθες, XNUMX Ιανουαρίου.

Η συνάντηση έγινε μπροστά από τη συγκυριαρχία του Arcadia Beach Resort στο Soi Thappraya 7 στη Νότια Πατάγια. Το περιστατικό άφησε τραυματίες τρεις οδηγούς ταξί μοτοσικλετών, τον κ. Anan "Nan" Kaewwichian, 37 ετών, τον κ. Noppadon "Nueng" Kansup, 37 ετών και τον κ. Monthon "Por" Leoseng, 37 ετών.

Ο Ναν, ο οποίος υπέστη τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια, είπε στο The Pattaya News ότι περίμενε πελάτες κοντά στη συγκυριαρχία Arcadia, περίπου 50 μέτρα μακριά από τη στάση ταξί. Στη συνέχεια, τρεις άγνωστοι αναβάτες του Bolt σήκωσαν τις μοτοσικλέτες τους κοντά του, φαινομενικά να περιμένουν επίσης πελάτες.

Ο Ναν δήλωσε ότι είπε στους οδηγούς του Bolt ότι δεν μπορούσαν να παραλάβουν πελάτες από εκείνο το σημείο επειδή αλληλεπικαλύπτεται η περιοχή λειτουργίας των οδηγών ταξί και ότι έπρεπε να παραλάβουν πελάτες από αλλού για να σέβονται τους άλλους οδηγούς.

Οι οδηγοί του Bolt, ωστόσο, δεν άκουσαν και αντ' αυτού ζήτησαν επιθετικά μια απάντηση ως προς το «γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν πελάτες από εκείνο το σημείο», είπε ο Ναν στο The Pattaya News.

Ο τραυματίας οδηγός είπε ότι προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο, αλλά οι οδηγοί του Bolt και πάλι δεν άκουσαν, προσθέτοντας ότι ένας από αυτούς τράβηξε έναν μοχλό σιδερένιου ελαστικού για να τον απειλήσει, οπότε χρειάστηκε να ζητήσει υποστήριξη από τους φίλους του.

Ο Ναν συνέχισε ότι ο καβγάς διαλύθηκε μόλις έφτασαν οι φίλοι του. Οι οδηγοί του Μπολτ είχαν επίσης ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, το οποίο χρησιμοποιούσαν για να χτυπήσουν τον ίδιο και τους φίλους του πολλές φορές.

Επέμεινε ότι οι άνδρες του Μπολτ έκαναν λάθος επειδή ήταν αυτοί που ξεκίνησαν την επίθεση. Ο Ναν έδειξε στο The Pattaya News τα τραύματά του καθώς και ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ που οι αναβάτες του Bolt άφησαν κατά λάθος στο σημείο του συμβάντος αφού διέφυγαν.

Ωστόσο, η φύση του περιστατικού στα πλάνα, τα οποία καταγράφηκαν από ανώνυμους ξένους και αργότερα έγιναν viral στα social media, ήταν ελαφρώς διαφορετική από τον ισχυρισμό της Nan.

Τα πλάνα έδειξαν ότι υπήρχαν τρεις οδηγοί Bolt και πολλοί οδηγοί μοτοσικλετών. Ο τελευταίος στρίμωξε τους άνδρες του Bolt και φέρεται να προσπάθησε να αρπάξει το ρόπαλο του μπέιζμπολ των ανδρών Bolt, κάτι που κλιμάκωσε την κατάσταση.

Επιπλέον, οι αναβάτες ταξί μοτοσικλέτας φάνηκαν επίσης να προσπαθούν να συμμετάσχουν στους άνδρες του Bolt και τους έριξαν επανειλημμένα μπουνιές. Ένα από τα viral βίντεο καταγράφηκε από κάποιον στην συγκυριαρχία, δείχνοντας ότι οι άνδρες των Bolt ήταν σε μεγάλο βαθμό περισσότεροι και πολλοί άντρες ταξί μοτοσικλετών είχαν επίσης όπλα.

Ένα τραυματισμένο θύμα είπε στον Τύπο ότι ήταν εντάξει με τους οδηγούς του Bolt να παραλαμβάνουν επιβάτες, αλλά έπρεπε να δείξουν σεβασμό κάνοντας το πολύ μακριά από τη στάση ταξί.

Αρχικά, ένα θύμα είπε ότι ο ίδιος και οι φίλοι του θα κατήγγειλαν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια για να αναζητήσουν νομικές ενέργειες κατά των οδηγών του Bolt. Το ρόπαλο του μπέιζμπολ και τα πλάνα CCTV, τα οποία το θύμα ισχυρίστηκε ότι θα είχαν καταγράψει ολόκληρο το συμβάν, θα χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία.
-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

 

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.