Ο διάσημος Ταϊλανδός τραγουδιστής Pearja παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από αναβάτη μοτοσικλέτας στην Πατάγια, συνελήφθη ύποπτος

Πατάγια -

  Μια διάσημη Ταϊλανδή τραγουδίστρια από το σόου του The Voice Thailand, που ακούει στο παρατσούκλι "Pearja", υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία λέγοντας ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από έναν αναβάτη ταξί μοτοσικλέτας στην Πατάγια.

Η κ. Yanawat "Pearja" Charoenathipat υπέβαλε αναφορά σεξουαλικής παρενόχλησης στην αστυνομία της Πατάγια στις 7.30 μ.μ. της Κυριακής, 27 Νοεμβρίου, με μια φωτογραφία του μηρού της να αρπάζεται ακατάλληλα από έναν άγνωστο οδηγό ταξί μοτοσικλέτας ως αποδεικτικό στοιχείο.

Η Pearja, η οποία ζει και εργάζεται στην Πατάγια ως τραγουδίστρια σε χώρους νυχτερινής διασκέδασης, είπε στην αστυνομία ότι ο αναβάτης τη μετέφερε από την κατοικία της στο Soi Paniad Chang στην Walking Street για μια συναυλία τραγουδιού. Σε όλο το ταξίδι, ο αναβάτης προσπάθησε επανειλημμένα να την παρενοχλήσει σεξουαλικά αγγίζοντας τον μηρό της και δεν σταμάτησε, παρόλο που η Pearja είπε ότι του είχε ήδη πει να παραιτηθεί.

Η Pearja είπε ότι άκουσε επίσης τον αναβάτη να γκρινιάζει αχνά ενώ προχωρούσε στην παρενόχληση. Μόλις έφτασε στον προορισμό της, η Pearja αποφάσισε να αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία της Pattaya αμέσως.

Μετά από μια ταχεία έρευνα με επικεφαλής τον Πολ. Ο συνταγματάρχης Kunlachart Kunlachai, αρχηγός της αστυνομίας του αστυνομικού τμήματος της Pattaya, ο ύποπτος, κ. Sittisak Polawut, 35 ετών, συνελήφθη στο ενοικιαζόμενο δωμάτιό του στο Banglamung, Chonburi, σήμερα το πρωί, 28 Νοεμβρίου.

Ο Sittisak συνελήφθη με ένα φωτεινό πορτοκαλί μπουφάν αναβάτη ταξί και τη μπλε μοτοσικλέτα του Honda Click. Πολ. Ο συνταγματάρχης Kunlachart είπε ότι εντόπισε το πού βρισκόταν ο ύποπτος χρησιμοποιώντας τον αριθμό της πινακίδας του.

Ο Sittisak τρομοκρατήθηκε από τους αστυνομικούς που συνέλαβαν και του έβαλε ένα χάπι μεθαμφεταμίνης στο στόμα, είπε ο Kunlachart. Ο ύποπτος ήταν μεθυσμένος και μίλησε ασυνάρτητα, ισχυριζόμενος ότι άρπαξε τον μηρό της Pearja για να μην πέσει από μοτοσικλέτα.

Ο ύποπτος παρέμεινε υπό κράτηση ως ύποπτος για σεξουαλική παρενόχληση, κατοχή παράνομων ναρκωτικών κατηγορίας XNUMX και οδήγηση υπό την επήρεια παράνομων ναρκωτικών. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, θα αφαιρεθεί και η άδεια οδήγησης του υπόπτου στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.