Κροκόδειλος με δέρμα βρέθηκε νεκρός στην παραλία της Σρι Ράτσα

Σρι Ράτσα -

Ένας ξεφλουδισμένος κροκόδειλος βρέθηκε νεκρός στην παραλία Pha Daeng στη Σρι Ράτσα.

Το κουφάρι είχε μήκος πάνω από ένα μέτρο. Ανακαλύφθηκε από έναν ντόπιο στην υποσυνοικία Surasak της Σρι Ράτσα στις 4:30 μ.μ. στις 24 Σεπτεμβρίου, αφού είχε ξεβραστεί στην ακτή στην παραλία Pha Daeng.

Ο κροκόδειλος ξεφλουδίστηκε από το λαιμό μέχρι την άκρη της ουράς του. Ο ντόπιος, ο οποίος ζήτησε από το The Pattaya News να μην αποκαλύψει το όνομά του, είπε ότι ο κροκόδειλος μπορεί να ήταν νεκρός εδώ και τρεις ημέρες. «Όποιος το γδάρωσε δεν ήθελε το πτώμα και το πέταξε στη θάλασσα», είπε ο ντόπιος στο The Pattaya News.

Οι αρμόδιες τοπικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου και οι υπηρεσίες προστασίας των ζώων φέρονται να ερευνούν το περιστατικό.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.