Ντόπιος πελάτης τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια πυροβολισμών στον χώρο ψυχαγωγίας Ratchaburi την Πέμπτη

Ratchaburi –

Ένας πελάτης τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια πυροβολισμών σε διάσημο τοπικό χώρο διασκέδασης στην περιοχή Mueng του Ratchaburi τα ξημερώματα σήμερα, 18 Αυγούστου.

Αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Muang Ratchaburi έφτασαν στο σημείο αφού ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό γύρω στις 2:00 π.μ. την Πέμπτη. Κατά την άφιξη, ανακαλύφθηκε ένα σωρό αίμα και σπασμένα ποτήρια με μπουκάλια αλκοολούχων ποτών ήταν σκορπισμένα στο πάτωμα. Ένας τραυματίας βρέθηκε πυροβολημένος και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Ratchaburi. Κοντά στο μπαρ βρέθηκαν επίσης τρεις κάλυκες από πιστόλι των 9 χλστ.

Μπορεί να είναι μια εικόνα 7 ατόμων και ατόμων που στέκονται

Η προκαταρκτική εξέταση αποκάλυψε ότι το μπαρ ανέβαζε μια παράσταση κωμωδίας από τους διάσημους κωμικούς της Ταϊλάνδης, Ball Choenyim και Bobby 3.50. Ωστόσο, μετά το τέλος της εκπομπής αναφέρθηκε καβγάς μεταξύ πολλών ομάδων πελατών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του καυγά ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα άλλοι πελάτες να τραπούν σε φυγή πανικόβλητοι.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επίσης ότι ο χώρος είχε προηγουμένως ερευνηθεί για φερόμενο ότι επέτρεπε σε έναν πελάτη να οπλοφορεί και διατάχθηκε να κλείσει προσωρινά. Ωστόσο, ο χώρος φέρεται να παραβίασε την αστυνομική εντολή και συνέχισε την επιχείρηση που τελικά κατέληξε σε πυροβολισμούς με τραυματισμό.

Ένας ιδιοκτήτης μπαρ, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από τις αρχές επιβολής του νόμου και οι υπόλοιποι πελάτες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω ανάκριση σχετικά με το περιστατικό και για να βρουν τον φερόμενο ως πυροβολητή και όσους συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 ατόμου και σε εσωτερικό χώρο

Φωτογραφία: Nation TV

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.