41χρονος άνδρας έπεσε με το sedan του σε φράγμα δρόμου στην περιοχή Chonburi, δεύτερο ατύχημα στο ίδιο σημείο μέσα σε μια εβδομάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Περιοχή Phan Thong, Chonburi —

Ένας 41χρονος άνδρας τράκαρε το σεντάν του σε φράγμα του δρόμου και κόλλησε τον εαυτό του και τη γυναίκα του στο ναυάγιο.

Χθες, 25 Μαΐου, η αστυνομία του Phan Thong ειδοποιήθηκε για ένα τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες μπροστά από το βενζινάδικο PTT στην Phanthong-Baan Kao Rd, στην υποπεριφέρεια Ban Kao, στην περιοχή Phan Thong, στο Chonburi.    

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Η αστυνομία εντόπισε ένα μπρούτζινο σεντάν σταμπαρισμένο σε ένα φράγμα του δρόμου, ενώ ο 41χρονος οδηγός Sarawut Dujda και η 42χρονη γυναίκα συνεπιβάτης Arunwan Kheawsaat είχαν παγιδευτεί μέσα στο ναυάγιο του αυτοκινήτου. Οι διασώστες τους απεγκλώβισαν και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Vibharam.

Οι συνεργάτες διάσωσης προειδοποίησαν όλους τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί καθώς παρόμοιο ατύχημα συνέβη στο ίδιο σημείο την περασμένη εβδομάδα. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.