Η Pattaya θα φιλοξενήσει τον «Bikini Beach Race 2022» στις 29 Οκτωβρίου

Πατάγια —

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε εκ των προτέρων τον «Bikini Beach Race 2022» στις 29 Οκτωβρίου — το πιο hot event στην Pattaya!

Το Pattaya “Bikini Beach Race 2022†είναι ένας αγώνας τρεξίματος στην παραλία Pattaya όπου θα έχετε την ευκαιρία να τρέξετε ώμους εναντίον ώμων με πολλούς influencers και να παρακολουθήσετε μια δροσερή μουσική παράσταση στο τέλος του τρεξίματος.

Δείτε τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης εδώ: Bikini Beach Race 2022

Και πάλι, η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 29 Οκτωβρίου στην παραλία Pattaya μπροστά από το εμπορικό κέντρο Central Pattaya. Θυμηθείτε να το σημειώσετε στο ημερολόγιό σας!

Το TPN σημειώνει ότι δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί όλες οι λεπτομέρειες για τη φετινή διοργάνωση.

Σημείωση διόρθωσης: Μια αρχική έκδοση αυτού του άρθρου ανέφερε ότι η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 9 Οκτωβρίου. Η πραγματική ημερομηνία είναι η 29η Οκτωβρίου.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.