Η Engfa Waraha στέφθηκε ως Miss Grand Thailand 2022 στον τελικό διαγωνισμό Miss Grand το Σαββατοκύριακο

Μπανγκόκ -

Η Engfa Waraha, υποψήφια Miss Grand της Μπανγκόκ, στέφθηκε ως η νέα "Miss Grand 2022: 10th Year Anniversary" στον τελικό διαγωνισμό την Παρασκευή 30 Απριλίου, στο Show DC Hall στην Μπανγκόκ.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε με ένα εναρκτήριο show από την Patcharaphon «Nam» Chantapradit, Miss Grand Thailand 2020, μαζί με τις φετινές διαγωνιζόμενες από 77 επαρχίες, επιδεικνύοντας τη δύναμη και τις δυνατότητές τους ως σύγχρονη γυναίκα.

Οι τελικοί 20 φιναλίστ, πέντε από κάθε περιοχή, ανακοινώθηκαν πριν διαγωνιστούν στον διαγωνισμό μαγιό. Ο MC Matthew Dean ανακοίνωσε επίσης το «Βραβείο Καλύτερης Με Μαγιό» που ανήκει στη Μις Γκραντ Τσιάνγκ Μάι καθώς και το «Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας» για τη Μις Γκραντ Κον Κάεν και το «Βραβείο Καλύτερης Σχεδιάστριας» για τη Μις Γκραντ Νακόν Σάουαν.

Μπορεί να είναι μια εικόνα 10 ατόμων, ατόμων που κάθονται και ατόμων που στέκονται

Οι πέντε τελευταίες φιναλίστ που θα αμφισβητηθούν στις τελικές ερωτήσεις ήταν η Miss Grand Phrae, η Miss Grand Kalasin, η Miss Grand Angthong και η Miss Grand Bangkok. Αυτό ήταν ένα από τα πιο αναμενόμενα μέρη του διαγωνισμού για πολλούς Ταϊλανδούς, καθώς οι περισσότερες ερωτήσεις σχετίζονταν με την πολιτική και την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης και τρέχοντα κοινωνικά ζητήματα.

Μετά τις ερωτήσεις του διαγωνισμού ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Η Engfa Waraha από την Μπανγκόκ αναδείχθηκε Μις Γκραντ Ταϊλάνδη 2022, ακολουθούμενη από την Amanda Jensen από το Πουκέτ ως 1η επιλαχούσα, τον Tanawan Wigg από Kalasin ως 2η επιλαχούσα, την Ornpreeya Nesa Mahmoodi από την Ang Thong ως 3η επιλαχούσα και τη Suphatra. Η Kliangprom of Phrae ως η 4η επιλαχούσα.

Ευγενική προσφορά φωτογραφίας: Miss Grand Thailand

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.