Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης παραδίδει 200,000 λίτρα νερού στο Koh Larn λόγω έλλειψης νερού

Koh Larn, Chonburi

  Ο Διοικητής της Πρώτης Ναυτικής Περιοχής παρέδωσε 200,000 λίτρα νερού στους κατοίκους του Koh Larn αυτή την εβδομάδα λόγω της συνεχιζόμενης έλλειψης νερού.

Δευτέρα, 21 Μαρτίου, ο Διοικητής της Πρώτης Ναυτικής Περιοχής Διοίκησης της περιοχής Sattahip, Chonburi, εξουσιοδότησε τη χρήση του HTMS Thong Kaew (Πλοίο της Αυτού Μεγαλειότητας της Ταϊλάνδης) για να παραδώσει 200,000 λίτρα πόσιμου νερού στους πολίτες στο Koh Larn όπου ξεκίνησε η έλλειψη νερού να γίνει προβληματική λόγω της πρόσφατης ξηρασίας.

Στην τελετή αφιέρωσης παρευρέθηκαν ο κ. Sontaya Khunpluem, ο δήμαρχος της Πατάγια και ο υποναύαρχος Kwanchai Ingwang. Η επιχείρηση ήταν επωφελής για 90 νοικοκυριά που κατοικούσαν στο Koh Larn.

Το TPN σημειώνει ότι αυτή η εποχή του χρόνου είναι παραδοσιακά πιο σκληρή για το νερό, αλλά καθώς για τρίτη συνεχή χρονιά το ετήσιο φεστιβάλ νερού Songkran έχει μειωθεί και οι παγκοσμίου φήμης νερομαχίες έχουν απαγορευτεί, αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση του πολύτιμου νερού.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.