Συνεχίζεται η καταστολή των μοτοσικλετών, επεκτάθηκε σε καταστήματα ενοικίασης, αλλοδαπούς χωρίς άδεια

Πατάγια-

Έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι η αστυνομία είναι πιο αυστηρή σε εξατομικευμένες μοτοσικλέτες, εξατμίσεις, αγώνες κ.λπ. στην πόλη μετά τη δολοφονία ενός Ρώσου τουρίστα πριν από μερικές εβδομάδες, φέρεται ότι από μια ομάδα ανθρώπων που έτρεχαν σε μεγάλο δρόμο.

Τώρα, η καταστολή επεκτείνεται ακόμη περισσότερο.

Ο Pol Maj Arut Sathanon λέει ότι η αστυνομία της Pattaya ακολουθεί εντολές που δόθηκαν από τα κεντρικά γραφεία της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης στην Μπανγκόκ.

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι τυχαίοι έλεγχοι για άδειες και η διασφάλιση ότι τα προσαρμοσμένα ποδήλατα και οι εξατμίσεις είναι νόμιμες θα αυξηθούν. Δήλωσαν επίσης ότι θα επιθεωρήσουν καταστήματα ενοικίασης μοτοσυκλετών και θα επιβάλουν πρόστιμο 2000 μπατ σε καταστήματα που νοικιάζουν σε οδηγούς χωρίς άδεια.

Στο μεταξύ, άλλο ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί όπου δύο νεαροί μαθητές από την Ταϊλάνδη τραυματίστηκαν σοβαρά σε επεισόδιο με αλλοδαπό τουρίστα σε μοτοσυκλέτα «μεγάλη μοτοσυκλέτα». Ο Pol Maj Arut είπε ότι όλοι οι τουρίστες πρέπει να έχουν διεθνή άδεια (ή άλλη νόμιμη άδεια) για να νοικιάσουν και να οδηγήσουν μια μοτοσικλέτα στην Ταϊλάνδη. Οι παραβάτες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα μήνα φυλάκιση και πρόστιμο έως 1,000 μπατ ή και τα δύο.

 

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/