Το φεστιβάλ αντίστροφης μέτρησης για την Πρωτοχρονιά στο Nakhon Ratchasima ακυρώθηκε λόγω ανησυχίας για πιθανή μετάδοση του κορωνοϊού Covid-19

Nakhon Ratchasima -

Η σελίδα δημοσίων σχέσεων του Nakhon Ratchasima με την ονομασία «Korat Next Step» ανακοίνωσε διαδικτυακά ότι ένας από τους επαρχιακούς εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς «Korat Countdown Festival 2021» ακυρώνεται λόγω ανησυχιών σχετικά με τις ρυθμίσεις συναυλιών και την κατάσταση της επιδημίας Covid-19.

Το Φεστιβάλ ήταν αρχικά προγραμματισμένο στο Mayfair Market για επτά ημέρες και επτά νύχτες, από τις 25 έως τις 31 Δεκεμβρίου, με δωρεάν συναυλίες και διάφορους καλλιτέχνες. Ένα άγαλμα μιας γιγάντιας αγελάδας χρησιμοποιήθηκε για την προώθηση της εκδήλωσης και σχεδιάστηκε να παρουσιαστεί στο φεστιβάλ για να καλωσορίσει το έτος του βοδιού στο κινεζικό έτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προσελκύσει χιλιάδες συμμετέχοντες πέρυσι και δημιουργούσε μεγάλο εισόδημα για την επαρχία κάθε χρόνο.

Η ακύρωση ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές αφού ο κυβερνήτης του Κοράτ Γουίτσιαν Τσανταρανοτάι διέταξε προηγουμένως την ακύρωση ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Ταϊλάνδης «Big Mountain» στις 13 Δεκεμβρίου, με το σκεπτικό ότι οι διοργανωτές απέτυχαν να ελέγξουν το κοινό φορώντας μάσκες προσώπου, τήρηση κοινωνικής απόστασης. και άλλα μέτρα υγείας για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19.

Το Pattaya News σημειώνει, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει απαγόρευση για την αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά και το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας τόνισε ότι μπορούν να συνεχίσουν με τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας σε όλη τη χώρα. Η πόλη Pattaya σχεδιάζει να πραγματοποιήσει το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ αντίστροφης μέτρησης με σημαντικούς καλλιτέχνες της Ταϊλάνδης, αν και με βαριές προφυλάξεις για τον Covid-19. Το Amari θα διοργανώσει επίσης ένα μεγάλο φεστιβάλ αντίστροφης μέτρησης στην Πατάγια με σημαντικούς καλλιτέχνες και εκδηλώσεις.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Parler, Flipboard or tumblr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στην ομάδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ή στα παρακάτω σχόλια.

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, εκδήλωσης, φιλανθρωπικού ή τοπικού αθλητισμού κ.λπ.; Στείλτε μας email στο Sales@thepattayanews.com

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Αποστολή
Αξιολόγηση χρήστη
0 (0 ψήφους)
Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.