Ξένος εθεάθη να ουρεί από το πίσω μέρος του λεωφορείου Μπατ μεσημέρι

Ένας «μελαχρινός» ξένος σκέφτηκε ότι θα ήταν πολύ ευχάριστο να ουρήσεις στο δρόμο από ένα συγκινητικό τραγούδι thaew (γνωστό στην Πατάγια ως λεωφορείο μπατ).

Λοιπόν, έλυσε το φερμουάρ του και έβγαλε αυτό που ονόμασε η Sanook News «ανακόντα» του και άρχισε να ανακουφίζεται σε όλη την οδό Sukhumvit.

Ο άντρας – που ο Sanook έλεγε ότι είχε σκούρο δέρμα – περνούσε τις στιγμές της ζωής του καθώς οι σύντροφοί του τον ωθούσαν γελώντας και αστειεύοντας.

Αυτή η άκρως ανάρμοστη συμπεριφορά έγινε μάρτυρας ενός υποψηφίου για την Περιφέρεια 7 στις επερχόμενες εκλογές, ο οποίος ήταν έξω από την έρευνα. Ο Pramet Ngamphichet ζήτησε από έναν από το προσωπικό του να πει στον οδηγό τι είχε δει όταν το τραγούδι thaew σταμάτησε στο κόκκινο φανάρι στη διασταύρωση Huay Yai.

Ο οδηγός, ο κ. Thaweesak, είπε ότι θα τους πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα της Pattaya για να υποβάλουν αναφορά.

Ο Thaweesak είπε αργότερα στον Sanook ότι είχε πάρει έξι ή επτά τουρίστες και ήταν στη διαδικασία να τους οδηγήσει κατά μήκος της οδού Sukhumvit στην Central Beach, Pattaya.

Δεν γνώριζε τι είχε συμβεί, αλλά έχοντας ενημερωθεί από τον εκπρόσωπο του υποψηφίου αποφάσισε να πάει στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια.

Ωστόσο, καθώς στράφηκε στο αστυνομικό τμήμα, η ομάδα τουριστών αντιμετώπισε τον επερχόμενο πρόβλημα και διέφυγε προς διάφορες κατευθύνσεις.

Η αστυνομία δηλώνει ότι αναζητά τον αλλοδαπό που έπληξε τη φήμη της Πατάγια.
Ευγενική παραχώρηση Sanook news και Thai Visa με ελαφριά επεξεργασία από εμάς.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉSanook News
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/