Ρώσος τουρίστας τραυματίστηκε και εγκαταλείφθηκε από λεωφορείο μπατ μετά από ξαφνική στάση στην Πατάγια

Πατάγια-

Μια Ρωσίδα τραυματίστηκε όταν ένα λεωφορείο songtaew φρέναρε ξαφνικά νωρίς το πρωί της Τετάρτης και στη συνέχεια άφησε την ίδια και έναν φίλο του να αποκλειστούν μετά το ατύχημα στο Jomtien κοντά στο συγκρότημα διαμερισμάτων View Talay 5.

 

Το κέντρο έκτακτης ανάγκης του Sawang Boriboon Thammasathan Pattaya κλήθηκε στις 3.30 π.μ. για να παράσχει βοήθεια σε μια Ρωσίδα με τραύμα στο κεφάλι στη διασταύρωση Thrappaya στο Tambon Nong Plue στην περιοχή Bang Lamung του Chon Buri.

Η τουρίστρια ταυτοποιήθηκε ως Βέρα Ιβάνοβα, 26 ετών. Έλαβε τις πρώτες βοήθειες από διασώστες και στάλθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Η Sakda Kulmart, 19 ετών, που εργάζεται σε ένα κοντινό κατάστημα Family Mart, κάλεσε το κέντρο έκτακτης ανάγκης αφού ο τουρίστας ζήτησε βοήθεια. Ο Σάκντα είπε ότι ο τουρίστας του είπε ότι ένα λεωφορείο παραλαβής τραγουδιού (δύο σειρών) σταμάτησε ξαφνικά με αποτέλεσμα η επιβάτης να χτυπήσει δυνατά το κεφάλι της στη σιδερένια ράβδο. Τότε ο οδηγός της είπε να κατέβει και έφυγε με ταχύτητα.

Η αστυνομία ερευνά CCTV στην περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τον οδηγό και να πάρει την πλευρά του στην ιστορία.

Εγγραφείτε
ΠΗΓΉΤο έθνος,
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/