Φιλιππινέζος τουρίστας χτυπήθηκε από όχημα με ταχύτητα που διέσχιζε τον δρόμο στην Πατάγια, τραυματίστηκε σοβαρά.

Πατάγια-

Στις 12:30 π.μ. χθες το βράδυ, 29 Οκτωβρίου 2018, στην Πατάγια κοντά στο Soi Thepthi 9, ένας Φιλιππινέζος τουρίστας χτυπήθηκε από ένα όχημα που οδηγούσε ένας 37χρονος Ταϊλανδός ενώ διέσχιζε τον δρόμο με τέσσερις φίλους και τραυματίστηκε σοβαρά.

Η Maria Rosario Paloma και οι φίλοι της διέσχιζαν το δρόμο όταν ένα Toyota που οδηγούσε ο κ. Ekpong Pibulrat, 37 ετών, τη χτύπησε προσπαθώντας να στρίψει γύρω τους αντί να επιβραδύνει για να τους επιτρέψει να διασχίσουν το δρόμο. Η κ. Paloma, της οποίας η ηλικία δεν δόθηκε στην Pattaya News, υπέστη sσοβαρά τραύματα στον αυχένα και την πλάτη στο σημείο. Μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για επείγουσα θεραπεία και χειρουργική επέμβαση. Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση από τις 30 Οκτωβρίου 2018.

Ο κ. Pibulrat βρέθηκε αρνητικός για ναρκωτικά και ποτό στο σημείο του ατυχήματος. Μάρτυρες, ωστόσο, δήλωσαν ότι οδηγούσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα και η ομάδα των τουριστών ήταν ιδιαίτερα ορατή διασχίζοντας το δρόμο. Οι μάρτυρες δήλωσαν ότι οι τουρίστες τον είδαν να έρχεται και να αρνείται να σπάσει και προσπάθησαν να τρέξουν, αλλά ο κ. Pibulrat, προσπαθώντας να στραφεί γύρω τους, χτύπησε την κα Paloma με μεγάλη ταχύτητα.

Στη συνέχεια, ο κύριος Pibulrat έπεσε στην άκρη του δρόμου. Ήταν αλώβητος. Προκάλεσε ελαφριές ζημιές σε όχημα και μηχανή που ήταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου.

Η αστυνομία θα εξετάσει το CCTV καθώς θα καθορίσει περαιτέρω κατηγορίες.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/