Ταϊλανδός πέφτει από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου προσπαθώντας να περάσει στο δωμάτιο των φίλων του, επιζεί

Πατάγια-

Νωρίς σήμερα το πρωί στις 5:30 π.μ. ένας υπήκοος Ταϊλάνδης, ο κ. Sunanat Pongtumpol, 31, έπεσε από το Jomtien Complex Condo προσπαθώντας να περάσει από ένα δωμάτιο γυναικών της Ταϊλάνδης στο δωμάτιο των φίλων του μέσω του μπαλκονιού στον τρίτο όροφο.

Έχασε την ισορροπία του περνώντας από το ένα μπαλκόνι στο άλλο και έπεσε σε τρεις ορόφους σε ένα αποθηκευτικό υπόστεγο κάτω από το οποίο έσπασε την πτώση του και έσωσε τη ζωή του. Αυτή ήταν η δεύτερη πτώση μέσα σε δύο ώρες (η άλλη με έναν Ινδό τουρίστα) στην Πατάγια στην οποία ανταποκρίθηκαν οι τοπικές υπηρεσίες διάσωσης. Τραυματίστηκε στην πλάτη του και υπέστη ελαφρά τραύματα στο δεξί του χέρι, αλλά αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Η δεσποινίς Wassana Sribhon, 31 ετών, είπε ότι ο κύριος Pongtumpol είχε επιστρέψει από τη δουλειά και ξέχασε το κλειδί του. Δεν ήθελε να ενοχλήσει το αγόρι του που κοιμόταν και έπρεπε να δουλέψει σε λίγες ώρες και ήξερε ότι η μπαλκονόπορτα ήταν πάντα ανοιχτή, καθώς δήλωσε ότι συχνά πηδούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι πριν όταν ξέχασε το κλειδί του.

Η δεσποινίς Wassana ήταν ξύπνια και έβλεπε τηλεόραση και επέτρεψε στον κ. Pongtumpol πρόσβαση στο μπαλκόνι της για να περάσει στο δωμάτιό του. Ωστόσο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε.

Οι υπηρεσίες διάσωσης ανταποκρίθηκαν γρήγορα όταν η δεσποινίς Wassana τους κάλεσε και ξύπνησε τον φίλο του, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, ο οποίος πήγε μαζί του στο νοσοκομείο.

Η Pattaya News προτείνει να μην προσπαθήσετε να περάσετε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι σε οποιοδήποτε διαμέρισμα ή ξενοδοχείο.

 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/