Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνεχίζει να ερευνά το υποτιθέμενο σχέδιο δωροδοκίας σε αυτοκινητόδρομο

Η εθνική αστυνομία ερευνά ένα υποτιθέμενο σχέδιο δωροδοκίας που επιτρέπει στα φορτηγά φορτηγά να παρακάμπτουν σημεία ελέγχου σε αυτοκινητόδρομους. Ο αρχηγός της αστυνομίας έδωσε εντολή στους επιθεωρητές σε όλη τη χώρα να εξετάσουν το θέμα και να λάβουν μέτρα κατά τυχόν εμπλεκόμενων αστυνομικών.

Ο Wiroj Lakkhanaadisorn, μέλος του κόμματος Move Forward, αποκάλυψε ότι οι χειριστές φορτηγών κάνουν μηνιαίες πληρωμές στους αστυνομικούς με αντάλλαγμα αυτοκόλλητα που επιτρέπουν στα οχήματά τους να περνούν από σημεία ελέγχου.

Απαντώντας στον ισχυρισμό, ο Γενικός Επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης εξέδωσε εντολή στο Γραφείο Γενικού Επιθεωρητή να διερευνήσει τον ισχυρισμό. Ο Wiroj, μαζί με την Ομοσπονδία Χερσαίων Μεταφορών της Ταϊλάνδης και αστυνομικούς της εθνικής οδού, θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις.

Η υπόθεση είναι η πρώτη που εξετάζεται από την Αστυνομική Επιτροπή Αναθεώρησης Καταγγελιών βάσει του νέου Νόμου για την Εθνική Αστυνομία. Το συμβούλιο αποτελείται από στελέχη του γραφείου του Διαμεσολαβητή, δικαστές, δικηγόρους, δικηγόρους, αστυνομικούς διοικητές, εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων και αξιωματικούς του Γραφείου Γενικού Επιθεωρητή.

Τα πορίσματα του συμβουλίου θα περιλαμβάνουν συγκεκριμένες ποινές, οι οποίες στη συνέχεια θα προωθηθούν στους επόπτες των εμπλεκομένων αξιωματικών για άμεση πειθαρχική δίωξη. Η διαδικασία αναθεώρησης του διοικητικού συμβουλίου αναμένεται να διαρκέσει έως και 15 ημέρες.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/