Η Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα της Ταϊλάνδης διοργανώνει το Coronation Garden Party στην Πατάγια αυτό το Σάββατο

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Παρακολούθηση από το εξαιρετικά επιτυχημένο Platinum Jubilee Garden Party πέρυσι, η Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα (Παράρτημα Ταϊλάνδης) διοργάνωσε άλλο ένα Garden Party, αυτή τη φορά για να γιορτάσει τη στέψη του Βασιλιά μας, Καρόλου Γ'.

(Το πραγματικό Στέμμα έγινε 2 εβδομάδες νωρίτερα, αλλά για τοπικούς λόγους το γιορτάζουμε στις 20 Μαΐου).
Αυτό το ιστορικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου στο The Retreat Bowling Club. Όλοι από όλες τις εθνικότητες είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν μαζί μας για να γιορτάσουμε αυτό το ιστορικό γεγονός.

Οι πύλες ανοίγουν από τις 4 το απόγευμα μέχρι αργά. Ζωντανή μουσική με 3 συγκροτήματα, καλό βρετανικό φαγητό, μπύρα, κρασί και μηλίτη! Τα εισιτήρια είναι 200 ​​THB, διαθέσιμα από thailandrbl.vicechairman@rbl.community Ή σαρώστε τον κωδικό QR. Τα παιδιά κάτω των 16 ετών είναι δωρεάν!!

Η είσοδος στην πύλη θα επιτρέπεται την ημέρα, αλλά αν μπορούσατε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων θα ήταν φανταστικό, σας ευχαριστώ!

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από τη Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/