Υποτιθέμενος Νιγηριανός ρομαντικός απατεώνας συνελήφθη στην Πατάγια

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια κατέστρεψε έναν φερόμενο Νιγηριανό ρομαντικό απατεώνα στην Πατάγια. Ο ύποπτος είχε εξαπατήσει πολλές γυναίκες της Ταϊλάνδης για αποζημίωση ύψους 300,000 μπατ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Νιγηριανός άνδρας, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Ndubuisi, 34 ετών, συνελήφθη ενώ έβγαινε από το χωριό του στην Πατάγια. Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας καταζητείται για πολλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων 1) εξαπάτηση ατόμων προσποιούμενος ότι είναι κάποιος άλλος, 2) εισαγωγή ψευδών πληροφοριών σε σύστημα υπολογιστή, 3) συμμετοχή σε εγκληματική συμμορία και 4) ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ο Ndubuisi μεταμφιέστηκε σε κάποιον άλλο στο Facebook και ξεγέλασε τις Ταϊλανδές για να τον αγαπήσουν, είπε η αστυνομία. Είπε ψέματα στα θύματα ότι θα έστελνε ακριβά αντικείμενα στα θύματα ως δώρα αρραβώνων και στη συνέχεια έβαλε τον Ταϊλανδό συνεργό του που προσποιήθηκε ότι ήταν τελωνειακός να επικοινωνήσει με τα θύματα, λέγοντας ότι έπρεπε να πληρώσουν φόρο φόρου για να λάβουν τα δώρα τους.

Μόλις τα θύματα μετέφεραν τα χρήματα, ο ύποπτος τα πήρε και εξαφανίστηκε. Υποσχέθηκε επίσης στις γυναίκες που εξαπάτησε ότι θα μετεγκατασταθεί στην Ταϊλάνδη για να τις παντρευτεί, αλλά σίγουρα δεν το έκανε ποτέ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πολλές γυναίκες από την Ταϊλάνδη φέρεται να έπεσαν θύματα και υπέβαλαν αναφορές στην αστυνομία. Οι ερευνητές άρχισαν να ψάχνουν για τον Ndubuisi και τελικά έμαθαν ότι διέφυγε στην Πατάγια. Αξιωματικοί επιβολής του νόμου από πολλές μονάδες συνεργάστηκαν για να συλλάβουν τον άνδρα αφού επιβεβαίωσαν τη θέση του. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Bang Sao Thong στην επαρχία Samut Prakan όπου εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψής του.

Ο Νιγηριανός προκάλεσε ζημιές άνω των 300,000 μπατ, είπε η αστυνομία. Οι αρχές επεκτείνουν την έρευνά τους για να συλλάβουν τον συνεργό του που μεταμφιέστηκε σε τελωνειακό.

Ο Ndubuisi, εν τω μεταξύ, λέει ότι είναι αθώος για όλες τις κατηγορίες και σχεδιάζει να τις πολεμήσει. Δηλώνει ότι οι υποτιθέμενες μεταφορές από τον τραπεζικό του λογαριασμό σε έναν λογαριασμό που χρησιμοποιείται από ένα «μουλάρι» για να εξαπατήσει ανθρώπους δεν έγιναν ποτέ και μπορεί να το αποδείξει.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Twitter, ειδήσεις Google, Instagram, Τικ Τοκ, Youtube, Pinterest, Flipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.