Σύγκρουση νωρίς το πρωί στον αυτοκινητόδρομο 7 κοντά στην Πατάγια με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί

Banglamung, κοντά στην Πατάγια- Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου όταν ένα εξάτροχο φορτηγό πάγου συγκρούστηκε με ένα ακινητοποιημένο φορτηγό με δέκα τροχούς στον αυτοκινητόδρομο 7 στην υποπεριφέρεια Nong Pla Lai του Banglamung.

Ο οδηγός του εν κινήσει οχήματος τραυματίστηκε και χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από τα συντρίμμια από το προσωπικό διάσωσης.

Περίπου στις 4:36 το πρωί του Σαββάτου, η ομάδα διάσωσης Sawang Boriboon έλαβε κλήση έκτακτης ανάγκης και εστάλη αμέσως στον τόπο του ατυχήματος. Κατά την άφιξή τους, ανακάλυψαν το εξάτροχο φορτηγό ενσωματωμένο στο πίσω μέρος του φορτηγού με δέκα τροχούς. Ο οδηγός του εξάκυκλου, που ταυτοποιήθηκε ως ο 28χρονος κ. Thanawut Sangsaior, εγκλωβίστηκε μέσα στην καμπίνα του οχήματός του.

Χρησιμοποιώντας ένα υδραυλικό κόφτη, οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον κ. Sangsaior, ο οποίος είχε υποστεί τραύματα στο πόδι. Ομολόγησε ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, γεγονός που οδήγησε στο άτυχο τρακάρισμα. Ο κ. Sangsaior μεταφέρθηκε αμέσως σε ένα κοντινό νοσοκομείο για θεραπεία.

Ο οδηγός του φορτηγού με δέκα τροχούς, ο κ. Anuwat Gonkanplu, 27 ετών, ανέφερε ότι είχε βγει στην άκρη του δρόμου για να σταματήσει για λίγο όταν σημειώθηκε η σύγκρουση. Το πίσω άκρο του φορτηγού του έφερε το μεγαλύτερο βάρος της πρόσκρουσης.

Αυτή τη στιγμή οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα. Το τοπικό τμήμα τροχαίας επέβλεψε τον καθαρισμό και την απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων για την αποκατάσταση της κανονικής κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.