Η Toyota θα δοκιμάσει πλήρως ηλεκτρικά Songthaews στην Πατάγια

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Η Pattaya City έλαβε 12 πλήρως ηλεκτρικά Songthaew, που ονομάζονται επίσης Baht Buses, ένας δημοφιλής τρόπος δημόσιας συγκοινωνίας στην Ταϊλάνδη, από την Toyota σε μια κίνηση να μετατρέψει την πόλη σε μια πόλη χωρίς εκπομπές ρύπων.

Ο δήμαρχος της πόλης Pattaya κ. Poramase Ngampiches προήδρευσε σε μια τελετή παραλαβής 12 ηλεκτρικών φορτηγών Hilux Revo-e από την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία την Πέμπτη 25 Απριλίου. Τα οχήματα παραδόθηκαν από τον κ. Surabhumi Udomwong, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Toyota Motor Thailand Co, και τον κ. Rewat Sienchin, Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Μεταφορών Pattaya.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Pattaya και ακολούθησε παρέλαση των ηλεκτρικών Songthaews για τον εορτασμό της παράδοσης στην προβλήτα Bali Hai.

Η Pattaya City και η Toyota Motor Thailand συνεργάστηκαν στο "Sustainable Zero-Emission City Prototype Project" σε μια αποστολή να βελτιώσουν τα συστήματα μεταφορών και δημόσιων μεταφορών στην Πατάγια χρησιμοποιώντας οχήματα καθαρής ενέργειας. Αυτή η πρωτοβουλία ευθυγραμμίζεται με τον στόχο της πόλης για την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα.

Τα 12 ηλεκτρικά φορτηγά θα χρησιμοποιηθούν για μια δημόσια δοκιμή Songthaew από τον Απρίλιο του 2024 έως τον Δεκέμβριο του 2025. Θα εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Bali Hai Pier-South Pattaya έως το περιφερειακό γραφείο Banglamung, με πέντε οχήματα που θα εξυπηρετούν τη διαδρομή. Οι ναύλοι θα είναι σύμφωνα με τον Συνεταιρισμό Μεταφορών της Πατάγια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πόλης, αυτή σηματοδοτεί μία από τις πρώτες φορές στην Ταϊλάνδη που εισάγονται ηλεκτρικά οχήματα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς με τη μορφή Songthaews. Προηγουμένως έλαβε χώρα μια περιορισμένη δοκιμή στο Τσιάνγκ Μάι. Το έργο στοχεύει να ανοίξει το δρόμο για ένα πλήρως βιώσιμο σύστημα δημόσιων μεταφορών στην Πατάγια.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.