Νεαρός Ταϊλανδός-Αμερικανός έφηβος πεθαίνει από το Pattaya Condo

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός-Αμερικανός έφηβος πήδηξε μέχρι θανάτου από τον 8ο όροφο ενός συγκροτήματος συγκυριαρχίας στην Πατάγια νωρίς το πρωί της Παρασκευής, 26 Απριλίου.

Στις 3:36 π.μ., Πολ. Ο υπολοχαγός Natthathan Chantawong, Αναπληρωτής Επιθεωρητής Έρευνας στο Αστυνομικό Τμήμα του Banglamung, έλαβε μια αναφορά για ένα άτομο που πηδούσε από ένα διαμέρισμα. Το όνομα του διαμερίσματος αποκρύπτεται από την αστυνομία εν αναμονή περαιτέρω έρευνας.

Με την παραλαβή της αναφοράς, ο Πολ. Ο υπολοχαγός Natthathan συντονίστηκε με την τουριστική αστυνομία της Pattaya και τους διασώστες προτού σπεύσει στο σημείο. Όταν έφτασαν στο διαμέρισμα 21 ορόφων, οι αρχές βρήκαν τον νεκρό, έναν 19χρονο Αμερικανό υπήκοο, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί εν αναμονή άδειας από την οικογένειά του.

Ο έφηβος πιστεύεται ότι πήδηξε από τον 8ο όροφο και προσγειώθηκε στο πάρκινγκ της συγκυριαρχίας, προκαλώντας τον θάνατό του. Το πτώμα βρέθηκε πεσμένο στο πλάι μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και απαγόρευσε σε μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό να εισέλθει στην περιοχή.

Η κα Chulalak Saiprasat, 31 ετών, και ο φίλος της, που ήταν οι πρώτοι που ανακάλυψαν το πτώμα, είπαν στο The Pattaya News ότι μόλις είχαν φύγει από την συγκυριαρχία και περπατούσαν προς το πάρκινγκ για να πάρουν τη μοτοσικλέτα τους όταν συνάντησαν το σώμα του νεκρού. σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές.

Ο κ. Β, κάτοικος του διαμερίσματος που μίλησε στον Τύπο, ο οποίος προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε ότι ο θανών και η μητέρα του είχαν συχνά λογομαχίες.

Ο μικρότερος αδερφός του νεκρού, φανερά στενοχωρημένος από το περιστατικό, διηγήθηκε ότι ο αδερφός του είχε λογομαχία λίγο πριν τη μοιραία πτώση του. Η μητέρα του εκλιπόντος, που ήταν και αυτή, πλημμυρισμένη από τη θλίψη δήλωσε ότι ο γιος της επρόκειτο να φύγει για σπουδές στο εξωτερικό σε λίγες μόνο μέρες. Τα ονόματα των μελών της οικογένειας αποκαλύφθηκαν.

Η σορός του νεκρού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Η αστυνομία εξετάζει τη σκηνή του συμβάντος και ανακρίνει μάρτυρες για να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε το θύμα.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.