Το Chonburi Hip Hop Duo θριαμβεύει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cheerleading στις ΗΠΑ

Chonburi/ΗΠΑ-

Με μια εκπληκτική επίδειξη δεξιοτεχνίας και καλλιτεχνίας, ένα εθνικό χιπ χοπ ντουέτο της Ταϊλάνδης από το Chonburi κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διάσημο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μαζορέτας Εφήβων της ICU 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Στις 26 Απριλίου 2024, ο κόσμος είδε την κορύφωση του έντονου ανταγωνισμού καθώς οι "No Stefanos Kukas" και "Jess Ekarin Iamsiriareerat" από την επαρχία Chonburi ανέβηκαν στην κορυφή της κατάταξης. Το ζευγάρι, που εκπροσωπούσε την Ταϊλάνδη, έδειξε το εξαιρετικό ταλέντο του, ξεπερνώντας τον παγκόσμιο ανταγωνισμό και εξασφάλισε την πρώτη θέση.

Η εκδήλωση, που διοργάνωσε η International Cheer Union, μια οντότητα αναγνωρισμένη από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, είδε το δίδυμο της Ταϊλάνδης να βγαίνει νικητής, εκθρονίζοντας τους πρώην πρωταθλητές από την Ιαπωνία. Η νίκη σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για το Cheer Sports Association of Thailand (CAT), που υποστηρίζεται από την Αθλητική Αρχή της Ταϊλάνδης και το Εθνικό Ταμείο Ανάπτυξης Αθλητισμού.

Ο κ. Montree Mokaracharoenmongkol, στέλεχος του Boss Dance Studio, εξέφρασε τεράστια υπερηφάνεια για το επίτευγμα των νεαρών αθλητών. Ο τελικός γύρος, που διεξήχθη στις 12:34 π.μ. ώρα Ταϊλάνδης, ολοκληρώθηκε με την Ιαπωνία ως πρώτη επιλαχούσα και την Ελλάδα να εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση.

Αυτός ο θρίαμβος χαιρετίζεται ως μεγάλη υπόθεση υπερηφάνειας για την εθνική ομάδα της Ταϊλάνδης, καθώς φέρνει στο σπίτι το χρυσό μετάλλιο, θέτοντας ένα νέο πρότυπο για την αριστεία στον κόσμο του χορού cheerleading και hip hop.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/