Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης προτρέπει την απελευθέρωση των ομήρων στη Γάζα: Συμμετέχει 17 ηγέτες στην έκκληση για άμεση δράση

Εθνικός-

Στις 25 Απριλίου 2024, ο κ. Srettha Thavisin, ο πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών της Ταϊλάνδης, ανάρτησε δημόσια στο X σχετικά με μια έκκληση για απελευθέρωση ομήρων στη Γάζα της Παλαιστίνης.

Σχετικά με την ανησυχητική κατάσταση στη Μέση Ανατολή, ο Srettha πραγματοποίησε μια εξ αποστάσεως διάσκεψη με άλλους 17 εθνικούς ηγέτες που κρατούσαν τους πολίτες τους αιχμάλωτους στη Γάζα και ζήτησε την άμεση απελευθέρωση όλων των ομήρων.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Srettha, δήλωσε «Σήμερα, ενώθηκα με τους συναδέλφους ηγέτες 17 χωρών με εναπομείναντες ομήρους στη Γάζα σε μια κοινή δήλωση, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση όλων των ομήρων, συμπεριλαμβανομένων των 8 Ταϊλανδών υπηκόων μας. Θεωρώ αυτό το θέμα ως επείγον ανθρωπιστικό ζήτημα και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για την ασφάλεια και την απελευθέρωση των Ταϊλανδών υπηκόων μας, ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα τους το συντομότερο δυνατό».

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.