Η Ταϊλανδική Μετανάστευση διενεργεί επιδρομή σε μετανάστες εργάτες στην Μπανγκόκ: 13 άτομα συνελήφθησαν για παράνομη εργασία

Μπανγκόκ -

Στις 26 Απριλίου 2024, οι υπάλληλοι μετανάστευσης της Ταϊλάνδης αποκάλυψαν δημόσια μια επιχείρηση για την εξάλειψη μεταναστών εργαζομένων που φέρεται να διαγωνίζονταν για τα επαγγέλματα των ντόπιων της Ταϊλάνδης χωρίς άδεια στο Ratchathewi της Μπανγκόκ.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς μετανάστευσης, την αστυνομία μετανάστευσης, την αστυνομία της Phaya Thai και αρμόδιους αξιωματικούς περισσότερων από 20 ατόμων που φέρεται να επιθεώρησαν αγορές στην περιοχή Pratunam, Ratchathewi, Μπανγκόκ.

Οι ντόπιοι στην περιοχή Pratunam είχαν υποβάλει στο παρελθόν αναφορά καταγγελίας στους αξιωματικούς μετανάστευσης για να επιθεωρήσουν τις αγορές καθώς πολλοί μετανάστες εργάτες, συμπεριλαμβανομένων των Καμποτζιανών, Βιρμανών, Λάος και Βιετναμέζων, φέρεται να έστησαν παράνομα πάγκους πουλώντας προϊόντα. Ωστόσο, δεν υπήρχαν Ταϊλανδοί εργοδότες που τους επέβλεπαν.

Απαντώντας στις καταγγελίες, οι αξιωματικοί μετανάστευσης πραγματοποίησαν επιτόπια επιθεώρηση των αγορών. Βρήκαν 13 άτομα χωρισμένα σε δύο ομάδες, συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας παράνομων εργαζομένων χωρίς άδειες εργασίας και μιας ομάδας εργαζομένων με άδειες εργασίας που παραβίασαν τις συνθήκες εργασίας, ιδιαίτερα που έστηναν παράνομα πάγκους με εμπορεύματα.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς μετανάστευσης, 12 Βιρμανοί εργάτες και ένας εργάτης του Λάος συνοδεύτηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Phaya Thai για περαιτέρω νομική επεξεργασία και απέλαση.

Οι υπάλληλοι μετανάστευσης της Ταϊλάνδης δημοσιοποίησαν τη σημασία της εργασίας στην Ταϊλάνδη υπό νομικούς όρους και προϋποθέσεις με έγκυρη τεκμηρίωση. Εάν υπάρχουν υποψίες για παράνομες δραστηριότητες σχετικά με μετανάστες εργάτες, αναφέρετε απευθείας στους αξιωματικούς μετανάστευσης της Ταϊλάνδης: 1178.

Εγγραφειτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.