Η Ταϊλάνδη βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες χώρες του κόσμου για επίσκεψη το 2024 σύμφωνα με την κατάταξη του περιοδικού CEOWORLD

Εθνικός-

Στις 26 Απριλίου 2024, ένας ιστότοπος περιοδικών «CEOWORLD Magazine» δημιούργησε μια λίστα κατάταξης με τις καλύτερες χώρες του κόσμου για να επισκεφτείτε στη ζωή σας το 2024, τοποθετώντας την Ταϊλάνδη στην πρώτη θέση.

Σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, η λίστα κατάταξης ερωτήθηκε 295,000 χρήστες, που κατέχουν το ρεκόρ της μεγαλύτερης αφοσίωσης στον ιστότοπο, για να δημιουργήσει τη λίστα με τις καλύτερες χώρες του κόσμου για να επισκεφτείτε στη διάρκεια της ζωής σας για το 2024.

Ως αποτέλεσμα, η Ταϊλάνδη είχε την υψηλότερη βαθμολογία 72.15, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ 67 χωρών. Η δεύτερη θέση ήταν η Ελλάδα με βαθμολογία 67.22. Η Ινδονησία βρέθηκε στην τρίτη θέση με βαθμολογία 65.15.

Στην Ταϊλάνδη, οι επιλογές του τρόπου ζωής ήταν διαφορετικές για τους τουρίστες για να απολαύσουν τις διακοπές τους, όπως νυχτερινή ζωή, ζωηρή τέχνη και πολιτισμός, λιχουδιά, κορυφαία εμπορικά κέντρα, όμορφη φύση και πολλά άλλα πράγματα για να ανακαλύψετε στην Ταϊλάνδη, δήλωσε το περιοδικό CEOWORLD.

Τι πιστεύετε για την κατάταξη; Συμφωνείς? Πείτε μας στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης ή στείλτε μας email στο Editor@thepattayanews.com.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.