Γραμματοκιβώτιο αναγνώστη: Η εμπειρία μου από επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στην Πατάγια

Το παρακάτω άρθρο είναι μια υποβολή από έναν αναγνώστη του Pattaya News. Οι απόψεις και οι δηλώσεις τους είναι εξ ολοκλήρου δικές τους και μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν απαραίτητα αυτές της TPN Media.

Το γράφω ως φιλόζωος και ειδικά των σκύλων.

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 06:00 ξεκίνησα την τακτική μου βόλτα γύρω από τη λίμνη Mapprachan χρησιμοποιώντας τις πίστες πεζοπορίας και ποδηλασίας που παρέχονται όπως έκανα πάντα.

Η λίμνη ήταν πολύ απασχολημένη αυτό το πρωί, καθώς θεωρούσα ότι ήταν αργία λόγω του Songkran, της Πρωτοχρονιάς της Ταϊλάνδης, πολλοί άνθρωποι ήταν παρόντες τόσο κάνοντας ποδήλατο όσο και περπατώντας νωρίς για να αποφύγουν την επερχόμενη ζέστη της ημέρας.

Όπως σε πολλές προηγούμενες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της βόλτας μου, παρατήρησα πολλά σκυλιά Soi, πολλά από τα οποία μου είναι γνωστά καθώς τα προσπερνώ συχνά, ακόμη και σε σημείο να έχω ονόματα για μερικά από αυτά. Δεν τα έχω αντιληφθεί ποτέ ως απειλή.

Καθώς έφτασα στο άκρο της λίμνης στην ενδοχώρα, όπου δύο δρόμοι συγκλίνουν δίπλα στο motor x track, σταμάτησα για να ελέγξω το τηλέφωνό μου, σε αυτό το σημείο ένιωσα έναν οξύ πόνο στο πόδι μου, κοίταξα κάτω για να δω ένα σκυλί Soi να το βυθίσει δόντια στο αριστερό μου πόδι και άρχιζε να σκίζει τη σάρκα, κατάφερα να τον απομακρύνω γρήγορα, σε αυτό το σημείο ο σκύλος προσπάθησε να επιστρέψει για περισσότερα, το υπόλοιπο της αγέλης περίπου 5-6 σκυλιά τώρα ενθουσιασμένοι από την ταραχή τώρα επίσης έγινε επιθετικός και άρχισε να κινείται προς το μέρος μου με απειλητικό τρόπο. μια προσπάθεια να με ρίξει κάτω. Αυτό δεν θα είχε καλό τέλος.

Αντ 'αυτού, επέλεξα να πολεμήσω, έγινα όσο το δυνατόν μεγαλύτερος, τους ούρλιαξα με όση περισσότερη δύναμη μπορούσα, έψαξα για ένα ραβδί ή ένα όπλο που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά κανένας δεν ήταν παρών. Υπήρξε μια αρχική αντιπαράθεση καθώς τα σκυλιά αιφνιδιάστηκαν από την αντίδρασή μου, δεν έπαιζα ή φοβόμουν, ήμουν πραγματικά έξαλλος. Κατά τη στιγμιαία στάση τους φόρτισα και αποσύρθηκαν κανονικά και άρχισαν να απομακρύνονται.
Η επίθεση δεν κράτησε περισσότερο από λίγα λεπτά συνολικά.

Έχοντας επιθεωρήσει τα τραύματά μου, μου ήταν ξεκάθαρο ότι εκτός από τη συνήθη πορεία των ενέσεων που αφορούσαν δάγκωμα σκύλου θα χρειαζόμουν χειρουργική επέμβαση καθώς έχανα πολύ αίμα καθώς οι πληγές ήταν ανοιχτές και τώρα επιρρεπείς σε μόλυνση, δύο βαθιά τραύματα παρακέντησης ήταν εμφανείς με ρωγμές στο πίσω μέρος του μυός της γάμπας μου. Οι φωτογραφίες της επίθεσης βρίσκονται στο κάτω μέρος του άρθρου για όσους θέλουν να τις δουν, αλλά για προειδοποίηση θα μπορούσαν να ενοχλήσουν τους ευαίσθητους θεατές. Συνιστάται η διακριτικότητα του θεατή.

Γρήγορα έγινε σαφές ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω στο μέσο μεταφοράς μου περίπου 4 χιλιόμετρα μακριά λόγω της συνεχιζόμενης απώλειας αίματος και της φλεγμονής του ποδιού μου. Κάλεσα τη γυναίκα μου να έρθει να με παραλάβει με σκοπό να με πάει στο πλησιέστερο νοσοκομείο για άμεση θεραπεία.

Αρκετοί περιπατητές και ποδηλάτες της περιοχής είχαν ακούσει και δει τις συνέπειες της επίθεσης. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω προσωπικά για την ανησυχία και τη βοήθειά τους στο σημείο που ήθελαν να με οδηγήσουν στο νοσοκομείο.

Μετά από 8 ημέρες, μόλις έβγαλα τα ράμματα και μπορώ να μετακινηθώ με ήπια ενόχληση. Έκανα 3 σετ αντιλυσσικού εμβολίου με ένα τελευταίο σετ σε 2 εβδομάδες.

Αφήνοντας στην άκρη τον χρόνο, τον πόνο και το κόστος του συμβάντος αυτό που πραγματικά με απασχολεί είναι αν αυτό το αγέλη και σίγουρα ο συγκεκριμένος σκύλος επιτεθεί ξανά. Οι συνέπειες μπορεί να είναι αδιανόητες, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα σταθούν και θα παλέψουν θα τρέξουν ενθαρρύνοντας τα σκυλιά σε περαιτέρω επιθετικότητα. Ο Θεός να κάνει ένα μικρό παιδί να είναι το επόμενο θύμα τους.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η επίθεση εναντίον μου ήταν εντελώς απρόκλητη και αόρατη. Τούτου λεχθέντος, το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε.

Από την επίθεση, έχω μιλήσει με αρκετούς άλλους περιπατητές και ποδηλάτες που έχουν βιώσει επιθετικότητα από αυτό το συγκεκριμένο πακέτο.

Κάτι πρέπει να γίνει για να περιοριστεί αυτή η απειλή. Όταν ταιριάξω 100% θα περπατήσω ξανά στην περιοχή, αυτή τη φορά θα κρατάω μπαστούνι για προστασία. Θλιβερό αλλά απαραίτητο.

Παρακαλείστε να προσέχετε καθόλου όταν περπατάτε στη λίμνη Mapprachan. Σημείωση: Έχουν επίσης έρθει σε επαφή με τοπικές ομάδες ζώων και βοηθούν στην κατάσταση και προσπαθούν να εντοπίσουν ιδιαίτερα τον επιθετικό σκύλο.

Ευχαριστώ, Δ.

Φωτογραφίες από το περιστατικό. Προσοχή μπορεί να ενοχλήσουν τους ευαίσθητους θεατές. Συνιστάται η διακριτικότητα του θεατή.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/