Η Ταϊλάνδη καταστρέφει 22 τόνους κατασχεθέντων παράνομων ουσιών: Η λειτουργία του ONCB διασφαλίζει τη διαφανή διαδικασία απόρριψης

Εθνικός-

Στις 24 Απριλίου 2024, η Πολ. Ο Αντιστράτηγος Panurat Lakboon, ο Γενικός Γραμματέας του Γραφείου του Ταϊλανδικού Συμβουλίου Ελέγχου Ναρκωτικών (ONCB), και οι αρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποίησαν επιχείρηση καταστροφής παράνομων ναρκωτικών και κατέσχεσαν παράνομες ουσίες συνολικού βάρους 22 τόνων από 68 περιπτώσεις.

Οι παράνομες ουσίες περιελάμβαναν 17,806.87 κιλά αμφεταμίνης, 2,871.77 κιλά μεθαμφεταμίνης, 1,371.42 κιλά κεταμίνης και 41.16 κιλά ηρωίνης. Η καταστροφή των κατασχεθέντων παράνομων ουσιών έγινε με χρήση αποτεφρωτή επικίνδυνων απορριμμάτων με θερμοκρασία φυσικού αερίου μεγαλύτερη από 1,200 βαθμούς Κελσίου.

Η διαδικασία κατάφερε να καταστρέψει εντελώς τις παράνομες ουσίες χωρίς να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον, σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Προηγουμένως, αξιωματικοί του ONCB επιθεώρησαν το επίμαχο ακίνητο και έβαλαν αστυνομικούς φρουρούς να σταθμεύουν για 24 ώρες κατά τη μεταφορά τους σε ιδιωτική εταιρεία για να καταστρέψουν τις παράνομες ουσίες στο Samut Prakan.

Μετά την αποτέφρωση, οι αξιωματικοί θα επιθεωρούσαν περαιτέρω τα υπολείμματα της επίμαχης ιδιοκτησίας σύμφωνα με τη νομική επεξεργασία.

Μέσα σε ένα χρόνο, τρεις μεγάλες επιχειρήσεις είχαν φυλακίσει παράνομες ουσίες συνολικού βάρους 387 τόνων με διαφάνεια και επιθεωρήσιμη επεξεργασία, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ONCB.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.