Γυναίκα από την Καμπότζη συνελήφθη με 5.3 εκατομμύρια χάπια αμφεταμίνης στο Pathum Thani

Pathum Thani-

Στις 9:15, στις 24 Απριλίου 2024, η αστυνομία της Ταϊλάνδης και οι αρμόδιες υπηρεσίες συνέλαβαν μια γυναίκα από την Καμπότζη με 5.3 εκατομμύρια χάπια αμφεταμίνης σε ένα σπίτι στη Nong Suea, στο Pathum Thani.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, η ύποπτη από την Καμπότζη, η οποία αναγνωρίζεται δημόσια ως η κυρία Σαράιτους Ον, μια 30χρονη Καμποτζιανή, φέρεται να ενεπλάκη στο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών «First Klong Luang» καθώς και ο Ταϊλανδός σύζυγός της, ο οποίος προσδιορίστηκε δημόσια μόνο ως κ. Virayuth ή Πρώτος.

Η αστυνομία συνέλαβε την Καμποτζιανή ύποπτη σε ένα σπίτι στη Nong Suea, Pathum Thani, με 2.8 εκατομμύρια χάπια αμφεταμίνης, αφού ο σύζυγός της κατάφερε να διαφύγει από την καταδίωξη της αστυνομίας σε ένα αρδευτικό κανάλι κοντά τη νύχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία βρήκε άλλη μια παρτίδα 2.5 εκατομμυρίων χαπιών αμφεταμίνης και ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών μέσα σε ένα αυτοκίνητο κοντά.

Προηγουμένως, η αστυνομία ερεύνησε μια υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών από μια γειτονική χώρα που αφορούσε τον κύριο ύποπτο, ο οποίος προσδιορίστηκε δημόσια μόνο ως ο κ. Sarayuth που κρυβόταν στο εξωτερικό, ο οποίος είχε διατάξει τον Virayuth να μεταφέρει μια τεράστια ποσότητα αμφεταμίνης από το βορρά στην κεντρική Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον Δεκέμβριο του 2023, ο Virayuth και η σύζυγός του νοίκιασαν ένα σπίτι στο Nong Khae, Saraburi, για να αποθηκεύσουν τις παράνομες ουσίες. Ωστόσο, οι ύποπτοι φέρεται να πληροφορήθηκαν και μετέφεραν τις παράνομες ουσίες στο σπίτι στο Nong Suea, Pathum Thani για περαιτέρω διανομή στους ντόπιους.

Η αστυνομία μπόρεσε να εντοπίσει την πρόσφατη τοποθεσία του Virayuth και να τον καταδιώξει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Virayuth κατάφερε αρχικά να διαφύγει σε ένα αρδευτικό κανάλι και άφησε τη γυναίκα του στο σπίτι.
Αναφέρθηκε ότι η αστυνομία κατάφερε να κατασχέσει 5.3 εκατομμύρια χάπια αμφεταμίνης συνολικά καθώς άλλα 2.3 εκατομμύρια διανεμήθηκαν πρόσφατα σε άλλους.

Η επιτυχής επιχείρηση έγινε υπό την άμεση εντολή του κ. Chada Thaiseth, αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, για την εξάλειψη των παράνομων ουσιών στην κοινωνία της Ταϊλάνδης με αυστηρά μέτρα κατά των εμπόρων ναρκωτικών.

Εγγραφειτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.