Το Doraemon Run Thailand 2024 θα φτάσει στην Πατάγια στις 11 Μαΐου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Doraemon RUN Thailand

Πατάγια -

Η Pattaya City, σε συνεργασία με την MCOT Plc, θα φιλοξενήσει το "Doraemon Run Thailand 2024 by MCOT" το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στην παραλία Central Pattaya.

Η συνάντηση προετοιμασίας για την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 10 το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου, στο Δημαρχείο της Πατάγια. Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματούχους, το Doraemon Run Thailand στοχεύει να προωθήσει την Πατάγια ως προορισμό αθλητικού τουρισμού και να προσελκύσει εγχώριους και διεθνείς τουρίστες. Επιδιώκει επίσης να ενθαρρύνει τη σωματική δραστηριότητα σε άτομα όλων των ηλικιών μέσω αυτού του αγώνα τρεξίματος.

Το Doraemon Run Thailand 2024 by MCOT είναι το πρώτο του είδους του στην Ταϊλάνδη και θα διεξαχθεί σε πέντε επαρχίες: Μπανγκόκ, Πατάγια (Chonburi), Nakhon Ratchasima, Phuket και Chiang Mai. Η Μπανγκόκ φιλοξένησε ήδη τον πρώτο αγώνα στις 24 Μαρτίου και η Πατάγια θα είναι η δεύτερη.

Το Doraemon Run της Pattaya θα είναι μια διασκεδαστική διαδρομή 5 χιλιομέτρων ανοιχτή σε δρομείς ηλικίας 5 έως 70 ετών, Ταϊλανδούς και διεθνείς. Συνολικά πάνω από 2,000 άτομα αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση. Η γραμμή Εκκίνησης/Τερματισμού θα βρίσκεται στην Κεντρική Παραλία στο Πεδίο Δραστηριότητας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5:30 το Σάββατο 11 Μαΐου.

Οι αξιολάτρευτες μασκότ Doraemon θα είναι διαθέσιμες για ευκαιρίες φωτογραφίας καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Δυστυχώς, οι εγγραφές έχουν ήδη κλείσει για τρέξιμο, αλλά οι θεατές είναι ευπρόσδεκτοι και η εκδήλωση θα πρέπει να είναι εξαιρετική για τα παιδιά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Doraemon RUN Thailand
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Doraemon RUN Thailand
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Doraemon RUN Thailand
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Doraemon RUN Thailand
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Doraemon RUN Thailand
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Doraemon RUN Thailand

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.