Τραυματισμένο δελφίνι προκαλεί ανησυχία στο Sattahip

Sattahip -

Ένα τραυματισμένο δελφίνι εντοπίστηκε στα νερά ανοιχτά του Koh Phra κοντά στην προβλήτα Laem Thian στο Sattahip, Chonburi, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 24 Απριλίου.

Οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν το Ίδρυμα Διάσωσης Sawang Rojanathamtham αφού παρατήρησαν το τραυματισμένο δελφίνι, το οποίο έχει μήκος περίπου 1 μέτρο, να παλεύει στο νερό κοντά στη ναυτική βάση Sattahip. Πίστευαν ότι το ζώο μπορεί να ξέφυγε από την ομάδα του και να τραυματίστηκε από κάτι.

Η κατάσταση του δελφινιού προκάλεσε ανησυχίες στους κατοίκους του Sattahip μετά τη δημοσίευση της ιστορίας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούσαν για την επιβίωσή του εάν δεν λάμβανε άμεση βοήθεια. Στην περιοχή, στην οποία βρέθηκε το δελφίνι, συχνάζουν επίσης σκάφη του λιμενικού και ψαρόβαρκες, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις ανησυχίες ότι το δελφίνι θα χτυπηθεί και θα σκοτωθεί.

Ο κ. Pichit Kliegkutan, επικεφαλής μιας μονάδας διάσωσης, είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους ότι μια λέμβος διάσωσης εστάλη για έρευνα και βρήκαν ένα δελφίνι αγνώστου φύλου με μαύρο δέρμα και ορατά σημάδια που μοιάζουν με πληγές. Το δελφίνι βούτηξε κάτω από το νερό όταν πλησίαζε ένα σκάφος, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν σε φόβο και αγωνία, εξήγησε ο κ. Pichit. Αυτό κατέστησε δύσκολο για την ομάδα να προσδιορίσει την έκταση των τραυματισμών ή της ασθένειάς της από την ώρα του Τύπου.

Ο κ. Wuthipong Wongin, Διευθυντής του Τμήματος Διατήρησης Θαλάσσιων Πόρων στο Γραφείο Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων 2, αποκάλυψε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες και μια κτηνιατρική ομάδα είχαν ήδη επιβιβαστεί σε ένα σκάφος για να εξετάσουν το δελφίνι για τραυματισμούς ή ασθένειες το απόγευμα της Τετάρτης.

Με βάση φωτογραφίες, ο κ. Wuthipong πίστευε ότι το δελφίνι είναι ένα δελφίνι με τραχιά δόντια, περίπου 1-2 ετών. Οι αρχές παρακολουθούν στενά το δελφίνι τη στιγμή της αναφοράς.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.