Η βίαιη πυρκαγιά τυλίγει πάνω από 400 Ράι κοντά στο Χρυσό Τρίγωνο στο Τσιάνγκ Ράι: Οι αρχές κινητοποιούνται για την καταπολέμηση της φωτιάς

Τσιάνγκ Ράι-

Στις 23 Απριλίου 2024, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Τσιάνγκ Ράι ανέφεραν μια βίαιη πυρκαγιά που κατέστρεψε περισσότερα από 400 Ράι κοντά στο Χρυσό Τρίγωνο στο Τσιάνγκ Σάεν του Τσιάνγκ Ράι.

Σύμφωνα με τους διοικητικούς και αρμόδιους αξιωματούχους της περιφέρειας Chiang Saen, περισσότερα από 20 πυροσβεστικά οχήματα εστάλησαν για να ελέγξουν και να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωση των πυρκαγιών σε τοπικές κατοικίες και κυβερνητικές ιδιοκτησίες.

Αναφέρθηκε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε το πρωί της 22ας Απριλίου και οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν και να ελέγξουν τη φωτιά ώστε να μην επεκταθεί περαιτέρω. Ωστόσο, οι πυρκαγιές άρχισαν να επεκτείνονται ξανά το απόγευμα της ίδιας ημέρας και εξαπλώθηκαν σε περισσότερα από 400 Rai.

Στις 10:00, στις 23 Απριλίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες κατάφεραν να ελέγξουν με επιτυχία τις πυρκαγιές. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί στάλθηκαν σε ετοιμότητα για να αποτρέψουν την εκ νέου ανάφλεξη των δασικών πυρκαγιών.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.