Ο οδηγός Pattaya Ride-Sharing συνελήφθη επειδή πυροβόλησε με όπλο στη θάλασσα για διασκέδαση

Πατάγια -

Ένας οδηγός που μοιραζόταν τη διαδρομή συνελήφθη από την αστυνομία της Πατάγια νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 25 Απριλίου, επειδή πυροβόλησε με όπλο στη θάλασσα και τρομοκρατούσε τους κοντινούς τουρίστες.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2:36 τα ξημερώματα μπροστά από το Soi 16 στην παραλία Jomtien. Τοπικοί αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του γραμματέα της περιοχής Banglamung κ. Phonchai Sang-iad, ο οποίος δυστυχώς για τον ύποπτο έτυχε να καθόταν κοντά με φίλους στην παραλία την ώρα του συμβάντος και άκουσε πολλούς πυροβολισμούς στη θάλασσα. Ο Phonchai βρισκόταν στην περιοχή με πολιτικά ρούχα για να παρακολουθεί τις καταγγελίες θορύβου και εγκληματικότητας που έλαβε πρόσφατα το γραφείο της Banglamung.

Ο κ. Phonchai και άλλοι αξιωματούχοι έτρεξαν γρήγορα στον τόπο του συμβάντος και συνέλαβαν τον ύποπτο, τον κ. Thotchaphon Aunwong, έναν 29χρονο Ταϊλανδό που εργάζεται σε μια εφαρμογή κοινής χρήσης βόλτας. Οι υπάλληλοι του κατέσχεσαν ένα πιστόλι HS-9, μια θήκη και 21 φυσίγγια που είχε στην κατοχή του.

Ο κ. Θότσαφον ομολόγησε ότι κατείχε το όπλο και το πυροβόλησε στη θάλασσα για πλάκα. Ισχυρίστηκε επίσης ότι είχε άλλα όπλα στο σπίτι, αλλά έφερε μόνο το εν λόγω όπλο στην παραλία για να ανακουφίσει το άγχος.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία της Πατάγια για περαιτέρω έρευνα. Αναμένεται να αντιμετωπίσει πολλά αδικήματα που σχετίζονται με όπλα.

Οι υπεύθυνοι σημείωσαν ότι οι απρόσεκτες ενέργειες του κ. Θοτσάφων προκάλεσαν μεγάλο φόβο στους τουρίστες στην παραλία.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.