Ο εργαζόμενος Jomtien City εκτός υπηρεσίας αποτρέπει τον πιθανό κίνδυνο πυρκαγιάς

Πατάγια -

Ένας γρήγορος εργάτης της πόλης στο Jomtien της Pattaya, απέτρεψε μια πιθανή καταστροφή όταν χρησιμοποίησε έναν πυροσβεστήρα για να σταματήσει μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε εναέρια καλώδια τη Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ στο Soi 16 στην κεντρική Πατάγια. Ο κ. Chalatorn Moryathai, εργάτης της πόλης για την περιοχή Jomtien, εργαζόταν ως οδηγός ταξί με μερική απασχόληση όταν άκουσε φωνές από τους κατοίκους της περιοχής. Μετά από περαιτέρω έρευνα, ανακάλυψε φλόγες να τυλίγουν καλώδια επικοινωνίας πέντε μέτρα πάνω από το έδαφος. Ο κ. Chalatorn ανέλαβε αμέσως δράση λόγω ανησυχίας ότι η φωτιά θα μπορούσε να επεκταθεί σε κοντινούς συμπιεστές κλιματιστικών και να προκαλέσει έκρηξη.

Ο κ. Chalatorn άρπαξε έναν πυροσβεστήρα από έναν κάτοικο της περιοχής και προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες. Ωστόσο, η πίεση του πυροσβεστήρα δεν ήταν αρκετή για να φτάσει στην πυρκαγιά και έτσι έσπευσε στον δεύτερο όροφο ενός κτιρίου δίπλα στα φλεγόμενα καλώδια. Στη συνέχεια σκαρφάλωσε στην προεξοχή του παραθύρου και έσβησε με επιτυχία τη φωτιά προτού προλάβει να εξαπλωθεί σε κοντινά σπίτια.

Ο κ. Chalatorn απέσπασε συντριπτικούς επαίνους από το κοινό. Τον επαίνεσαν κυρίως για την ανιδιοτέλεια του παρόλο που ήταν εκτός υπηρεσίας και εργαζόταν τότε με μερική απασχόληση. Ο εργατικός Καλός Σαμαρείτης απέδωσε τις ενέργειές του στην εξαετή εκπαίδευσή του και στην αφοσίωση στη δημόσια ασφάλεια που του ενστάλαξε ως εργάτης της πόλης.

Ο προϊστάμενός του, λοχίας Sawate Peumpool επαίνεσε τον κ. Chalatorn για την υποδειγματική υπηρεσία του. Αποκάλυψε ότι ο κ. Chalatorn είναι μέλος της ομάδας δημόσιας ασφάλειας της περιοχής Jomtien που αποτελείται από 31 αξιωματικούς. Είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της ασφάλειας εντός των καθορισμένων περιοχών τους.

Σύμφωνα με την πολιτική του δημάρχου της πόλης Pattaya, κ. Poramase Ngampiches, η ομάδα υποβάλλεται σε επανεκπαίδευση κάθε χρόνο και έχει την αξία να βοηθά όσους έχουν ανάγκη, ανεξάρτητα από το αν είναι σε υπηρεσία ή όχι.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.