Οι αρχές του Sattahip κατάσχουν μεγάλη ποσότητα νερού Kratom

Sattahip -

Οι αρχές του Sattahip κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα νερού Kratom κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.

Η επιχείρηση ακολούθησε καταγγελίες που υποβλήθηκαν από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι υπήρχε ένα κατάστημα, που βρίσκεται στην υποπεριφέρεια Phlu Ta Luang του Sattahip, που πουλούσε νερό Kratom αναμεμειγμένο με σιρόπι για τον βήχα σε ανηλίκους.

Μετά από έλεγχο, οι αρχές βρήκαν και κατέσχεσαν τέσσερις μεγάλες δεξαμενές που περιείχαν συνολικά 400 λίτρα νερού Kratom σε διάφορα στάδια προετοιμασίας, μαζί με πολλές μαγειρικές κατσαρόλες και μεγάλη ποσότητα φύλλων Kratom και σιροπιών για τον βήχα τοποθετημένα γύρω από το πάτωμα. Επιπλέον, κατέσχεσαν επίσης εμφιαλωμένο χυμό Kratom που ήταν ήδη έτοιμος προς πώληση, συμπεριλαμβανομένων 47 φιαλών του ενός λίτρου, 46 φιαλών μισού λίτρου και 11 σακουλών που περιείχαν μικρότερες ποσότητες.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό στα μέσα ενημέρωσης, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για πώληση χυμού Kratom αναμεμειγμένου με άλλα συστατικά, που επισύρει ποινή φυλάκισης από 6 μήνες έως 2 χρόνια και πρόστιμο από 5,000 έως 20,000 μπατ.

Το Kratom αποποινικοποιήθηκε το 2022 στην Ταϊλάνδη, αλλά η πώλησή του, ειδικά σε μικτή μορφή, απαιτεί αυστηρή άδεια από την Ταϊλανδική FDA, η οποία είναι δύσκολο να αποκτηθεί.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.