Οι αξιωματούχοι της Pattaya στοχεύουν να προσελκύσουν περισσότερους Κινέζους τουρίστες από το Chengdu

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

Πατάγια -

Οι αξιωματούχοι της Pattaya συμμετείχαν στο σεμινάριο «Pattaya Roadshow to Chengdu 2024» στις 23 Απριλίου με στόχο να προσελκύσουν περισσότερους Κινέζους επισκέπτες από το Chengdu.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Pattaya City, τον Επαρχιακό Διοικητικό Οργανισμό Chonburi και την Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) Pattaya Office, είχε στόχο να προωθήσει τις ποικίλες τουριστικές προσφορές της Pattaya και να ενισχύσει τους δεσμούς με τις κινεζικές ταξιδιωτικές επιχειρήσεις. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Τσενγκντού της Κίνας και παρακολούθησαν αρκετές εξέχουσες αρχές της Ταϊλάνδης και Κινέζοι επιχειρηματίες.

Η κα Rung Kanjanawiroj, Διευθύντρια του Γραφείου TAT Chengdu, παρείχε πολύτιμες πληροφορίες για το τρέχον κινεζικό τουριστικό τοπίο σε επιχειρηματίες της Ταϊλάνδης. Παρουσίασε επίσης τα μοναδικά αξιοθέατα και τα τουριστικά προϊόντα της Pattaya για να τονίσει τις δυνατότητες της πόλης να εξυπηρετήσει τους Κινέζους ταξιδιώτες.

Ο κ. Witawin Tokiatrungrueang, Γενικός Πρόξενος της Ταϊλάνδης στο Chengdu, καλωσόρισε θερμά όλους τους συμμετέχοντες. Αποκάλυψε ότι το σεμινάριο Pattaya Roadshow to Chengdu 2024 συγκέντρωσε 30 επιχειρήσεις της Ταϊλάνδης και πάνω από 67 κινεζικά ταξιδιωτικά γραφεία.

Αυτό το roadshow σηματοδοτεί το πρώτο από τα δύο μεγάλα γεγονότα που στοχεύουν στην ενίσχυση της παρουσίας της Pattaya στην κινεζική αγορά. Το δεύτερο, το «Pattaya Roadshow to Kunming 2024», θα διευρύνει περαιτέρω τη δημοτικότητα της Pattaya μεταξύ των Κινέζων τουριστών, είπε ο κ. Witawin.

ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA
ΦΩΤΟ: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.