Ιδιοκτήτης μασάζ Τσιάνγκ Μάι συνελήφθη επειδή φέρεται να παρείχε πορνεία ανηλίκων

Τσιάνγκ Μάι-

Στις 23 Απριλίου 2024, η αστυνομία του Mueang Chiang Mai και οι σχετικές υπηρεσίες ξεκίνησαν επιθεώρηση σε ένα κατάστημα μασάζ στο Mueang Chiang Mai αφού ανακάλυψαν ότι το κατάστημα φέρεται να είχε ανηλίκους κάτω των 18 ετών που παρείχαν σεξουαλικές υπηρεσίες σε πελάτες.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, η ιδιοκτήτρια καταστήματος μασάζ, η οποία ονομάστηκε δημόσια η κα Natthanaree Puangmala, 21 ετών, παρείχε κρυφά σεξουαλικές υπηρεσίες σε πελάτες που χρησιμοποιούσαν υπηρεσίες μασάζ με συνολικό κόστος 3,000 μπατ. Ωστόσο, το κατάστημα είχε πολλά ανήλικα παιδιά που φέρεται να ήταν κάτω των 18 ετών.

Μετά από περαιτέρω αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το κατάστημα διέθετε έναν οικονομικό κατάλογο που φέρεται να δωροδοκούσε πολλούς κυβερνητικούς αξιωματούχους με συνολικά 20,000 μπατ μηνιαίως.
Η αστυνομία διέσωσε έξι ανήλικα θύματα προτού τα συνοδεύσει για ανάκριση υπό την επίβλεψη πολυεπιστημονικών υπηρεσιών της Ταϊλάνδης και θα τους παράσχει περαιτέρω βοήθεια ανάλογα.

Αρχικά, η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη καταστήματος μασάζ στο αστυνομικό τμήμα Mueang Chiang Mai για περαιτέρω ανάκριση και κατέσχεσε υπολογιστές και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ως αποδεικτικό στοιχείο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αντιμετώπιζε νομική δίωξη για τις κατηγορίες της παράνομης πορνείας και της λειτουργίας υγειονομικής μονάδας χωρίς έγκυρη άδεια.

Οι αστυνομικοί αποκάλυψαν δημόσια ότι η ανακριτική ομάδα παρακολουθούσε αυτό το κατάστημα μασάζ για λίγο καθώς μετέφερε συχνά για να αποφύγει τη σύλληψη της αστυνομίας. Μέχρι τότε, οι αστυνομικοί ερεύνησαν την υπόθεση και βρήκαν στοιχεία που οδήγησαν στην επιτυχημένη αυτή επιχείρηση και διέσωσαν τα ανήλικα θύματα.

Περαιτέρω έρευνα αναμένεται επίσης για τους φερόμενους κυβερνητικούς αξιωματούχους που είχαν δωροδοκήσει.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.