Η πόλη Pattaya ξοδεύει 30 εκατομμύρια μπατ σε νέες κινητές τουαλέτες για να βελτιώσει τον τουρισμό και τις εκδηλώσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

Πατάγια -

Η Pattaya City έχει επενδύσει 30 εκατομμύρια μπατ στην αγορά έξι νέων φορτηγών τουαλέτας για να φιλοξενήσει τουρίστες, ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες, ειδικά κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων.

Ο κ. Manoch Nongyai, ο Αντιδήμαρχος της Πατάγια, ανακοίνωσε με περηφάνια την πρωτοβουλία στις 25 Απριλίου 2024, αφού η πόλη παρέλαβε τρία από τα έξι νέα οχήματα.

Ανέφερε ότι τα νέα αυτά οχήματα θα προστεθούν στον υφιστάμενο στόλο των 3 οχημάτων. Προηγουμένως, η Pattaya βασιζόταν σε μόλις τρία παλαιότερα κινητά φορτηγά τουαλέτας, με μερικά να λειτουργούν για πολλές δεκαετίες. Το ογκώδες μέγεθος των παλαιών οχημάτων δυσκόλευε τη στάθμευση τους σε χώρους με περιορισμένο χώρο. Ο αυξανόμενος αριθμός τουριστών, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μεγάλων εκδηλώσεων, κατέστησε περαιτέρω αναγκαία την ανάγκη για διευρυμένες εγκαταστάσεις τουαλέτας, πρόσθεσε ο κ. Manoch.

Οι νεοαποκτηθείσες φορητές τουαλέτες διαθέτουν συμπαγή σχεδιασμό, που τις καθιστά κατάλληλες για πλοήγηση σε στενούς χώρους. Τα δύο από τα έξι οχήματα διαθέτουν μονάδες ειδικά αφιερωμένες σε ηλικιωμένους ή άτομα με αναπηρία, καθώς είναι εξοπλισμένα με υδραυλικούς ανελκυστήρες. Προσφέρουν επίσης πάνω από έξι τουαλέτες και για τα δύο φύλα.

Εν τω μεταξύ, τα άλλα τέσσερα φορτηγά τουαλέτας διαθέτουν τυπικές μονάδες με δύο τουαλέτες η καθεμία για άνδρες και γυναίκες. Η πόλη έχει επενδύσει πάνω από 30 εκατομμύρια μπατ στο έργο, δήλωσε ο κ. Manoch.

Προς το παρόν, η πόλη θα αναπτύξει τα τρία φορτηγά που παρέλαβε στο Walking Street, στην περιοχή κοντά στον σταθμό άντλησης νερού της Pattaya City και στην Central Beach όταν δεν πραγματοποιούνται εκδηλώσεις.

Ο αντιδήμαρχος Manoch είναι πεπεισμένος ότι η πόλη θα λάβει τα υπόλοιπα τρία φορτηγά τουαλέτας τον Μάιο του 2024. Αναμένει ότι η πρωτοβουλία θα βελτιώσει σημαντικά την προσβασιμότητα στις τουαλέτες για τους τουρίστες και τους κατοίκους στις παραλίες Jomtien και Pattaya.

Πίστωση φωτογραφιών Sophon Cable TV.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อยกัย

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.