Viral βίντεο δείχνει ταξί να χτυπά πεζό στη διάβαση πεζών της Μπανγκόκ: Η δημόσια κατακραυγή πυροδοτεί τη συζήτηση για τους νόμους για την οδική ασφάλεια

Μπανγκόκ -

Στις 23 Απριλίου 2024, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης δημοσίευσαν ένα βίντεο με έναν πεζό να χτυπιέται από ταξί ενώ διέσχιζε νόμιμα το δρόμο σε μια διάβαση πεζών μπροστά από το Asiatique The Riverfront, Bang Kho Laem, Μπανγκόκ.

Σε απάντηση στο viral βίντεο του ατυχήματος, οι αστυνομικοί του Wat Phraya Krai αποκάλυψαν δημόσια τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που έλαβαν οι αστυνομικοί μέσω αναφοράς ατυχήματος στις 1:36 μ.μ., στις 20 Απριλίου.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και οι αστυνομικοί στάλθηκαν στον τόπο του ατυχήματος και βρήκαν έναν οδηγό ταξί, ο οποίος δηλώθηκε δημόσια μόνο ως ο κ. Πατσάθη, 58 ετών, και ένα θύμα, ο οποίος αναφέρεται δημόσια μόνο ως ο κ. Θανάτ, 44 ετών.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο οδηγός ταξί φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι κατευθύνθηκε προς το δρόμο Charoen Krung και πέρασε από το φως της διάβασης πεζών μπροστά από το Asiatique The Riverfront. Ως αποτέλεσμα, ο Thanat, ο πεζός, χτυπήθηκε απευθείας από το ταξί και τραυματίστηκε.

Το βίντεο έδειχνε μια ντουζίνα πεζούς να περιμένουν να διασχίσουν το δρόμο. Οι χρήστες του Διαδικτύου από την Ταϊλάνδη επέκριναν τους νόμους της Ταϊλάνδης κατά των παραβατών της οδικής κυκλοφορίας λέγοντας ότι η τιμωρία ήταν πολύ ελαφριά και δεν έκανε κανέναν να ακολουθεί αυστηρά τους νόμους οδικής κυκλοφορίας, σημείωσε η TPN.

EΣύμφωνα με πληροφορίες, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μετέφεραν τον Θανάτ σε κοντινό νοσοκομείο για άμεση ιατρική περίθαλψη. Στη συνέχεια, η αστυνομία συνέλεξε στοιχεία από το τοπικό CCTV για περαιτέρω νομική επεξεργασία.

Αρχικά, ο οδηγός ταξί φέρεται να ομολόγησε τα λάθη του πριν καταγραφεί σε καθημερινό ημερολόγιο ως αποδεικτικό στοιχείο. Η αστυνομία βρισκόταν σε διαδικασία αναμονής για τη σωματική εξέταση του θύματος, το οποίο ήταν ασφαλές, από τους γιατρούς ως αποδεικτικά στοιχεία για την υπόθεση πριν κινηθεί νομικά κατά του οδηγού ταξί.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.