Οδηγός ταξί της Pattaya συνελήφθη επειδή άρπαξε την τσάντα ενός Κινέζου τουρίστα αφού προσποιήθηκε ότι βοηθά

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε έναν οδηγό ταξί μοτοσικλέτας που προσποιήθηκε ότι προσέφερε βοήθεια σε μια Κινέζα τουρίστα που ενεπλάκη σε ατύχημα, πριν της αρπάξει την τσάντα.

Η σύλληψη έγινε στις 21 Απριλίου στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο του υπόπτου στην Πατάγια, αφού η αστυνομία εντόπισε έναν Ταϊλανδό, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Natthakarn, 23 ετών, ο οποίος πιστεύεται ότι έκλεψε μια τσάντα από μια Κινέζα.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η Κινέζα βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με άλλο οδηγό μετά από ένα μικρό ατύχημα με μοτοσικλέτα. Βλέποντας την κατάσταση, ο κ. Natthakarn, οδηγός ταξί μοτοσικλέτας, οδήγησε στο θύμα και προσποιήθηκε ότι του πρόσφερε τη βοήθειά του για την επίλυση του ζητήματος. Ωστόσο, μόλις ο τουρίστας αποσπάστηκε, άρπαξε γρήγορα την τσάντα της και έφυγε με το μηχανάκι του.

Ο Κινέζος τουρίστας κατήγγειλε αμέσως το έγκλημα στο αστυνομικό τμήμα της Πατάγια. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εξέτασαν πλάνα CCTV από διάφορες τοποθεσίες κατά μήκος της διαδρομής διαφυγής του υπόπτου προτού αποκαλύψουν θετικά το πού βρίσκεται ο κ. Natthakarn σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο κοντά στην Pattaya Centre Night Plaza.

Μετά τη σύλληψη του υπόπτου, η αστυνομία εντόπισε πολλά αντικείμενα, όπως τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα, την κλεμμένη κρεμ τσάντα ώμου, το κινητό τηλέφωνο του θύματος, 10,000 μπατ σε μετρητά και τα ρούχα που φορούσε ο ύποπτος κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Ο κ. Natthakarn τέθηκε υπό κράτηση και παραδόθηκε στους ανακριτές για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.