Η Πατάγια θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Korfball της IKF από τις 26 έως τις 28 Απριλίου

Πατάγια -

Το συναρπαστικό IKF World Beach Korfball Championship 2024 φτάνει στην Πατάγια από τις 26 έως τις 28 Απριλίου 2024.

Αυτό το διάσημο διεθνές τουρνουά, που διοργανώνεται από κοινού από την πόλη της Pattaya και την Korfball Association της Ταϊλάνδης, θα συγκεντρώσει 18 ομάδες από όλο τον κόσμο για να διαγωνιστούν για τον πολυπόθητο τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Η δράση θα εκτυλιχθεί στη γραφική παραλία Jomtien, μπροστά από το The Now Hotel κοντά στο Soi 12.

Πολλοί αθλητές από 18 μέρη του κόσμου πρόκειται να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, όπως η Αυστραλία, το Βέλγιο, η Κίνα, η Τσεχία, το Χονγκ Κονγκ Κίνα, η Ουγγαρία, η Ινδία, η Ιαπωνία, το Μακάο, οι Κάτω Χώρες, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Σκωτία, η Σιγκαπούρη, η Ταϊλάνδη, η Κίνα Ταϊπέι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Μαλαισία.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IKF Beach Korfball 2024 χρησιμεύει ως κρίσιμος προκριματικός αγώνας για τους Παγκόσμιους Αγώνες 2025, που θα διεξαχθούν στο Chengdu της Κίνας. Οι 10 καλύτερες ομάδες από αυτό το τουρνουά θα εξασφαλίσουν τη θέση τους σε αυτή τη διοργάνωση.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.