Η Μπανγκόκ και το Τσιάνγκ Μάι ανακηρύχθηκαν μεταξύ των καλύτερων ασιατικών πόλεων για ομογενείς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Μια διαδικτυακή αγορά εκμάθησης γλωσσών, δημοσίευσε την κατάταξή της στις δέκα πρώτες πόλεις για μετανάστες που μετακομίζουν στην Ασία το 2024. Δύο πόλεις στην Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένης της Μπανγκόκ και του Τσιάνγκ Μάι, αναγνωρίστηκαν μεταξύ τους.

Καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, ο ιστότοπος περιγράφει την Μπανγκόκ ως την πόλη με το υψηλότερο ποσοστό επιστροφής από όλες τις ασιατικές πόλεις που αναλύθηκαν. Από το ζωντανό φαγητό του δρόμου μέχρι τους υπέροχους ναούς, η Μπανγκόκ είναι γεμάτη πολιτισμό και ευκαιρίες για μετακομιστές. Το κόστος ζωής στην Μπανγκόκ μειώθηκε επίσης περισσότερο από το μισό τα τελευταία δύο χρόνια, από 2,715 $ ΗΠΑ το 2022, σε 1,048 $ το 2024. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται το Τσιάνγκ Μάι, με μηνιαίο κόστος διαβίωσης 665 $.

Οι δέκα καλύτερες πόλεις για ομογενείς, σύμφωνα με την ανάλυση του Preply, είναι η Σιγκαπούρη, η Μπανγκόκ, το Ντουμπάι, το Πενάνγκ, το Τσιάνγκ Μάι, η Κουάλα Λουμπούρ, η Σεούλ, το Άμπου Ντάμπι, το Τόκιο και η Ταϊπέι.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.