Συνελήφθησαν κλέφτες να κλέβουν καλώδια ρεύματος στην περιοχή της Πατάγια για να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους και να αγοράσουν ναρκωτικά

Πατάγια -

Δύο κλέφτες πιάστηκαν στα χέρια από ντόπιους στο Huay Yai, στο Chonburi, ενώ προσπαθούσαν να κλέψουν καλώδια ρεύματος. Ένας από τους υπόπτους παραδέχτηκε ότι διέπραξε την πράξη για να πάρει χρήματα για τον εορτασμό των γενεθλίων του και τη χρήση ναρκωτικών.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε κοντά στο Soi Khao Makok 10 στην περιοχή της δεξαμενής Huai Chak Nok στις 02:06 π.μ. στις 23 Απριλίου 2024. Οι ύποπτοι συνελήφθησαν από μια ομάδα κουρασμένων ντόπιων και εργατών οικοδομής, οι οποίοι αποφάσισαν να βάλουν τα πράγματα στο στα χέρια τους, αφού υπέστησαν επανειλημμένες διακοπές ρεύματος λόγω κλοπής καλωδίων.

Σύμφωνα με τον κ. Rattanaphon Sathianuchikanon, ένας από τους ντόπιους, αυτός και άλλοι έστησαν ενέδρα στο δάσος όπου συνήθως γίνονταν οι κλοπές. Περίμεναν υπομονετικά αρκετές μέρες για να χτυπήσουν ξανά οι ένοχοι μέχρι να καρποφορήσουν οι προσπάθειές τους όταν εντόπισαν τρία άτομα να προσπαθούν να ξεθάψουν και να κλέψουν τα πρόσφατα εγκατεστημένα υπόγεια καλώδια νωρίς σήμερα το πρωί.

Οι ντόπιοι και οι εργάτες βγήκαν γρήγορα από τις κρυψώνες τους και περικύκλωσαν τους κλέφτες. Δύο από τους υπόπτους πιάστηκαν με επιτυχία, ενώ ο τρίτος κατάφερε να διαφύγει υπό την κάλυψη του σκότους. Οι συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως ο 30χρονος κ. Μπούνταρικ Σίμποτ και ο 32χρονος υπήκοος Καμπότζης κ. Κία. Παραδόθηκαν στην αστυνομία του Huay Yai για περαιτέρω έρευνα.

Η αστυνομία πίστευε ότι μπορεί να εμπλέκονται περισσότερα άτομα στο κύκλωμα κλοπής αφού έλεγξε τα τηλέφωνα των υπόπτων. Ένας από τους υπόπτους φέρεται να ομολόγησε ότι αύριο έχει τα γενέθλιά του και σκόπευε να πουλήσει τα κλεμμένα καλώδια για να το γιορτάσει και να αγοράσει παράνομα ναρκωτικά.


Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.