Η Pattaya θέτει μεγάλα σχέδια για εκδηλώσεις του μήνα υπερηφάνειας τον Ιούνιο

Pattaya-Σε μια συνάντηση ορόσημο που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Pattaya, ο δήμαρχος Poramese Ngampiches εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στην LGBTQI+ κοινότητα, καθώς συζητήθηκαν και τέθηκαν σε εφαρμογή σχέδια για την εκδήλωση Pattaya Community Pride 2024.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον κ. Surang Chanyam, Διευθυντή του Ιδρύματος Υπαλλήλων Υπηρεσιών SWING, και άλλα βασικά πρόσωπα για να περιγράψουν το όραμα της εκδήλωσης. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης ο κ. Phumphiphat Kamonnat, Γραμματέας του Δημάρχου, η κ. Naanya Chandrakasat, επαγγελματίας νοσηλεύτρια με εξειδίκευση στην πρόληψη ασθενειών, και στελέχη του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος.

Προγραμματισμένη για τις 8 Ιουνίου 2024, η εκδήλωση Pattaya Community Pride στοχεύει να γιορτάσει τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη σεξουαλική ισότητα και το πνεύμα της διαφορετικότητας. Η περιοχή Jomtien Complex, γνωστή για τη γραφική παραλία της σε κοντινή απόσταση, θα χρησιμεύσει ως φόντο για αυτή τη ζωντανή γιορτή. Αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι από διάφορους κυβερνητικούς και ιδιωτικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματιών, καταστημάτων, συλλόγων, ενώσεων και οργανισμών.

Ο δήμαρχος Poramese τόνισε την πλούσια πολιτιστική ταπετσαρία της Pattaya, δηλώνοντας: «Η Pattaya είναι μια πόλη ποικιλομορφίας, που φιλοξενεί πολίτες και τουρίστες από διάφορες εθνικότητες και πολιτισμούς που συνυπάρχουν αρμονικά. Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε και φιλοξενούμε το Pattaya Community Pride 2024, επιδεικνύοντας τη δέσμευση της πόλης μας για ένταξη για όλα τα φύλα και τις ηλικίες».

Κατά την προετοιμασία για την εκδήλωση, η κ. Naanya Chandrakasat θα συντονιστεί με το Ίδρυμα SWING για να διασφαλίσει την καταλληλότητα της τοποθεσίας και την ελάχιστη αναστάτωση στους κατοίκους και τους τουρίστες. Μια επόμενη συνάντηση έχει προγραμματιστεί για να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες, δίνοντας έμφαση στην αφοσίωση της Pattaya στην προώθηση ενός φιλόξενου περιβάλλοντος για όλους.

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί απόδειξη των συνεχών προσπαθειών της Pattaya για την προώθηση του τουρισμού και του αθλητισμού, ενώ παράλληλα υποστηρίζει μια κοινότητα με μεγαλύτερη περιεκτικότητα και ποικιλομορφία.

Πρωτότυπη ταϊλανδική αναφορά από την Pattaya PR από τη Miss Kwanjai Suetrong

Αναφορά Αγγλικής Γλώσσας: Adam Judd
Φωτογραφία κ. Somprasong Phochanaphan
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τμήμα Διοικητικού
Γραφείο Τουρισμού και Αθλητισμού

-

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοβουλίες και τις εκδηλώσεις της Pattaya, ακολουθήστε τα hashtags: #PrPattaya, #PattayaCity, #SportsCity, #SportsTourism, #AmazingThailand, #PattayaCommunityPride2024, #PattayaConnext, #BetterPattaeryEvdayCity, #BetterPattaeryEvday, #Better

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/