20 τόνοι σκουπιδιών που έμειναν πίσω μετά το Wan Lai στην Πατάγια, αλλά οι καθαριστές της πόλης έλυσαν γρήγορα το πρόβλημα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Πατάγια -

Πάνω από 20 τόνοι σκουπιδιών έμειναν πίσω στην Πατάγια μετά την Ημέρα Wan Lai ή τη Μεγάλη Ημέρα του Songkran στις 19 Απριλίου 2024.

Ο Αντιδήμαρχος της Pattaya κ. Manoch Nongyai επισκέφτηκε την παραλία Pattaya το πρωί του Σαββάτου για να επιθεωρήσει την περιοχή και να παράσχει υποστήριξη στους εργαζόμενους του Γραφείου Περιβάλλοντος της Πόλης Pattaya που ήταν απασχολημένοι με τον καθαρισμό μετά τις γιορτές Wanlai.

Η Pattaya φιλοξένησε τους εορτασμούς Wanlai την περασμένη Παρασκευή για να σηματοδοτήσει το τέλος του Songkran. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, οι εορτασμοί παρήγαγαν 20 τόνους απορριμμάτων, κυρίως σκορπισμένα γύρω από την παραλία Beach Road.

Ο κ. Manoch επαίνεσε τους εργαζόμενους στη διαχείριση απορριμμάτων της πόλης ως «αληθινούς ήρωες» για την αφοσίωσή τους στο να διατηρούν την παραλία Pattaya καθαρή. Σημείωσε ότι το Beach Road ήταν καλυμμένο με έγχρωμη σκόνη (αν και η πόλη το είχε απαγορεύσει τεχνικά), σκουπίδια, γυάλινα μπουκάλια, κουτιά από χαρτόνι, πιστόλια νερού, κουβάδες νερού και κονσέρβες μετά τις διασκεδαστικές γιορτές.

Η επιχείρηση καθαρισμού ξεκίνησε στις 4:00 με τέσσερα υδροφόρα οχήματα που αναπτύχθηκαν για τη συλλογή σκουπιδιών και το πλύσιμο των δρόμων και των γύρω περιοχών. Οι εργαζόμενοι μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τον καθαρισμό πριν από την αυγή, σύμφωνα με την πολιτική της πόλης «Καθαρισμός πριν την ανατολή του ηλίου», δήλωσε ο κ. Manoch.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.