Το Central Pattaya Shopping Mall θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ φαγητού «Sea Bear Comes to Serve» στις αρχές Μαΐου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya

Πατάγια -

Η τρίτη έκδοση του φεστιβάλ φαγητού «Sea Bear Comes to Serve» έρχεται στο εμπορικό κέντρο Central Pattaya τον Μάιο του 2024.

Αυτή τη φορά, η εκδήλωση υπόσχεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ, με τους τόνους των δημοφιλών εστιατορίων και των πάγκων με φαγητό να προσφέρουν μια απολαυστική ποικιλία από νόστιμα φαγητά και γλυκές λιχουδιές.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 6 Μαΐου 2024, από τις 4:00 έως τις 10:00, στο Activity Hall (Beachside) στο ισόγειο και τους πρώτους ορόφους του Central Pattaya. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν μια γεμάτη ποικιλία από νόστιμα πιάτα, προσεκτικά επιλεγμένα από τη Sea Bear, μια από τις πιο διάσημες food bloggers της Ταϊλάνδης με περισσότερους από 2.7 εκατομμύρια ακόλουθους στο Facebook.

Το Sea Bear Comes to Serve Το επεισόδιο 3 είναι μια εκδήλωση που πρέπει να επισκεφθείτε για όλους τους λάτρεις του φαγητού στην Πατάγια. Με τις λαχταριστές προσφορές και τη ζωντανή ατμόσφαιρα, το φεστιβάλ είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Central Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.