Καυγάς με 20 άνδρες στην Πατάγια, ένας άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ματιχών

Πατάγια -

Μια ομάδα σχεδόν 20 εφήβων επιτέθηκε βάναυσα σε έναν άνδρα κατά τη διάρκεια των εορτασμών Wanlai στην Πατάγια, αφήνοντάς τον σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 19ης Απριλίου 2024, στο Soi Nern Plab Wan, Pattaya. Η βία καταγράφηκε σε βίντεο από έναν περαστικό και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη βαρβαρότητά της.

Στο βίντεο κλιπ, περισσότεροι από 20 άνδρες φαίνεται να επιτίθενται σε έναν άνδρα που φορούσε ένα μωβ πουκάμισο μέχρι που έπεσε αναίσθητος στο έδαφος. Στα χέρια τους κρατούσαν αντικείμενα που έμοιαζαν με σέλες σκουπιδιών και σκούπες για να επιτεθούν στο μοναχικό θύμα.

Αρχικά, οι δράστες υποχώρησαν όταν το θύμα έχασε τις αισθήσεις του. Ωστόσο, όταν το θύμα επιχείρησε να σηκωθεί και να απομακρυνθεί, χτυπήθηκε ξανά από την ίδια ομάδα μέχρι που έπεσε χωρίς τις αισθήσεις του για δεύτερη φορά. Ένα από τα μέλη της ομάδας φέρεται να χρησιμοποίησε επίσης μια πέτρα για να χτυπήσει το κεφάλι του θύματος, παρόλο που ο άνδρας ήταν ήδη ξαπλωμένος ακίνητος στο έδαφος.

Στο σημείο έφτασαν σωστικά συνεργεία της περιοχής και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο τραυματισμένο θύμα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.

Αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Nongprue έφτασαν στη συνέχεια για να συλλάβουν τους υπόπτους. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ύποπτοι και το θύμα ήταν φίλοι, αλλά διαπληκτίστηκαν μετά από λεκτική διαφωνία.

Η αστυνομία κινείται νομικά εναντίον όλων των εμπλεκομένων. Τα ονόματα των ελευθερωμένων αποκρύπτονται από τις αρμόδιες αρχές.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.